Szokub Napisano Styczeń 18, 2021 Udostępnij Napisano Styczeń 18, 2021 Witam Panowie, Mam szybkie i prozaiczne pytanie: dlaczego monitor nie wyświetla obrazu z malinki. Dodam że jest to stary monitor z VGA, kupiłem odpowiednią przejściówkę. Malinką odpaliła normalnie, wszystko teoretycznie powinno działać. P.S przepraszam za jakoś Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ethanak Styczeń 18, 2021 Udostępnij Styczeń 18, 2021 Wiesz - po mojemu to przejściówka która pozwala wyświetlać sygnał VGA na monitorze HDMI (przynajmniej tak to wygląda, przy VGA masz napisane "input" a przy HDMI "output"). A ty zdaje się chciałeś odwrotnie? 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Szokub Styczeń 18, 2021 Autor tematu Udostępnij Styczeń 18, 2021 @ethanak Dzięki wielkie za pomoc, nie zwróciłem uwagi. Czyli czeka mnie wymiana przejściówki? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 22, 2021 Udostępnij Styczeń 22, 2021 Dnia 18.01.2021 o 18:41, Szokub napisał: Czyli czeka mnie wymiana przejściówki? Niestety raczej tak, sprawdź dla pewności w instrukcji tej przejściówki czy nie ma jakiegoś drugiego typu, ale raczej to po prostu zły element. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź