Skocz do zawartości

Zamawianie płytek drukowanych z chin (JLCPCB)

Pomocna odpowiedź

1 godzinę temu, farmaceuta napisał:

do wyboru jako sposób płatności tylko są te PayPal karta kredytowa etc...bankowym przelewem nie da się tak? (Widzę że jest jakieś saldo jlcpcb ale trzeba wpłacić minimum 150$

Karta jest spoko, bo szybko idzie, idnk czy jednorazowe przechodzą...

• Lubię! 1
28 minut temu, H1M4W4R1 napisał:

Karta jest spoko, bo szybko idzie, 

Kurde nie mam karty🙄 założę konto na PayPal i tyle...i już nawet sprawdzałem przykładowe zamówienie i faktycznie tanio jak barszcz...za 5 płytek z przesyłką 4.35$!...to nie całe 20zl😮 

Dnia 3.06.2024 o 21:51, farmaceuta napisał:

Kurde nie mam karty🙄

Żadnej? 😉 To nie musi być karta kredytowa. Wystarczy debetowa lub nawet wirtualna.

27 minut temu, Treker napisał:

😉 Wystarczy debetowa lub nawet wirtualna.

Żadnej...🤭 Miałem wirtualna wcześniej ale zrezygnowałem...gotówkę uznaję 👍😉 założę konto na PayPal i tyle(miałem już kiedyś ale to zamierzchłe czasy i haseł nie pamiętam)

• Lubię! 1

Jak masz Revoluta to możesz jednorazówkę wirtualną założyć za frajer. A jak nie masz, to mogę Ci dać reflinka. 😉

• 5 tygodnie później...

Warto pamiętać że JLCPCB nie robi przelotek ślepych i zagrzebanych, chociaż chwalą się że robią 20 warstw, przelotki w padach, BGA i inne cuda na kiju 🙂 W takim przypadku łatwo stracić czujność, bo człowiek się nie zastanawia nad czymś co jest standardem przy PCB HDI, a system projekt przepuści, wyceni i mamy problem.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...