H1M4W4R1 Czerwiec 3, 2024 Udostępnij Czerwiec 3, 2024 1 godzinę temu, farmaceuta napisał: do wyboru jako sposób płatności tylko są te PayPal karta kredytowa etc...bankowym przelewem nie da się tak? (Widzę że jest jakieś saldo jlcpcb ale trzeba wpłacić minimum 150$ Karta jest spoko, bo szybko idzie, idnk czy jednorazowe przechodzą... 1
farmaceuta Czerwiec 3, 2024 Udostępnij Czerwiec 3, 2024 28 minut temu, H1M4W4R1 napisał: Karta jest spoko, bo szybko idzie, Kurde nie mam karty założę konto na PayPal i tyle...i już nawet sprawdzałem przykładowe zamówienie i faktycznie tanio jak barszcz...za 5 płytek z przesyłką 4.35$!...to nie całe 20zl
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 5, 2024 Udostępnij Czerwiec 5, 2024 Dnia 3.06.2024 o 21:51, farmaceuta napisał: Kurde nie mam karty Żadnej? To nie musi być karta kredytowa. Wystarczy debetowa lub nawet wirtualna.
farmaceuta Czerwiec 5, 2024 Udostępnij Czerwiec 5, 2024 27 minut temu, Treker napisał: Wystarczy debetowa lub nawet wirtualna. Żadnej... Miałem wirtualna wcześniej ale zrezygnowałem...gotówkę uznaję założę konto na PayPal i tyle(miałem już kiedyś ale to zamierzchłe czasy i haseł nie pamiętam) 1
Danyeru Czerwiec 5, 2024 Udostępnij Czerwiec 5, 2024 Jak masz Revoluta to możesz jednorazówkę wirtualną założyć za frajer. A jak nie masz, to mogę Ci dać reflinka.
dex Lipiec 4, 2024 Udostępnij Lipiec 4, 2024 Warto pamiętać że JLCPCB nie robi przelotek ślepych i zagrzebanych, chociaż chwalą się że robią 20 warstw, przelotki w padach, BGA i inne cuda na kiju W takim przypadku łatwo stracić czujność, bo człowiek się nie zastanawia nad czymś co jest standardem przy PCB HDI, a system projekt przepuści, wyceni i mamy problem.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »