olimek Kwiecień 26, 2010 Udostępnij Kwiecień 26, 2010 Albo po prostu słomkę do napojów okleić np. silikonem i ukształtować i już paluch gotowy
KD93 Kwiecień 27, 2010 Udostępnij Kwiecień 27, 2010 Albo po prostu słomkę do napojów okleić np. silikonem i ukształtować i już paluch gotowy Tak to raczej wibrator
klonyyy Kwiecień 28, 2010 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 28, 2010 teraz próbuję budować z cienkiej blaszki i nawet dobrze wychodzi
Mati02 Kwiecień 28, 2010 Udostępnij Kwiecień 28, 2010 Kiedyś w "Pogromcach mitów", Jamie Hyneman robił takie palce z łańcucha motocyklowego, a jako ścięgien używał sznurówek. Wyglądało to i działało świetnie
rasta Kwiecień 28, 2010 Udostępnij Kwiecień 28, 2010 klonyyy, mógłbyś napisać co chcesz stworzyć? Czy tak po prostu "robotyczny palec"?
klonyyy Maj 9, 2010 Autor tematu Udostępnij Maj 9, 2010 Kiedyś w "Pogromcach mitów", Jamie Hyneman robił takie palce z łańcucha motocyklowego, a jako ścięgien używał sznurówek. Wyglądało to i działało świetnie wiem bo ogladałem ten odcinek właśnie po jego obejrzeniu chciałem zbudowac cos podobnego [ Dodano: 09 Maj 10 07:40 ] klonyyy, mógłbyś napisać co chcesz stworzyć? Czy tak po prostu "robotyczny palec"? raczej chciałbym stworzyc palce a potem całą rękę.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »