marek91 Napisano Czerwiec 8, 2010 Udostępnij Napisano Czerwiec 8, 2010 Witam panowie 🙂 mam małą sprawę do was, mam test z mikroprocesorów (assembler) i prosiłbym żebyście zerknęli na to bo ja jestem z tego ciemny, jest mi to potrzebne na rano więc błagam o pomoc, oczywiści będą "piwa" i "pomógł" nieaktualne Ratujcie starego kolege "po fachu" 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
nes86 Czerwiec 8, 2010 Udostępnij Czerwiec 8, 2010 Zgaduję, że jest to asembler na klasyczny rdzeń 8051? 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
zaquadnik Czerwiec 8, 2010 Udostępnij Czerwiec 8, 2010 A poszukaj sobie, wszystko jest TU. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marek91 Czerwiec 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 8, 2010 Zgaduję, że jest to asembler na klasyczny rdzeń 8051? Tak 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
nes86 Czerwiec 8, 2010 Udostępnij Czerwiec 8, 2010 Większość tych pytań jest tak prosta, że bez problemu powinieneś sam na nie odpowiedzieć, a na resztę odpowiesz jaki troszkę pogłówkujesz 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marek91 Czerwiec 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 8, 2010 Jasne, tylko ze problem jest taki że moja wiedza na ten temat = 0% a muszę to mieć na jajek rano czyli jak by nie patrzeć - na jutro wieczorem a nie bardzo mam czas na szukanie i studiowanie assemblera 😕 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
nes86 Czerwiec 8, 2010 Udostępnij Czerwiec 8, 2010 W takim razie oczekujesz, że albo ktoś zna asemblera 8051 na pamięć, albo poszuka tych odpowiedzi za ciebie. Masz jeszcze dużo czasu, a to nie jest obszerny materiał, więc bierz się do roboty 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marek91 Czerwiec 8, 2010 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 8, 2010 Gdyby to było moje jedyne zmartwienie... gdybym miał czas to bym na forum nie pisał 😉 no ale mimo to dzięki za (dobre chęci?) 😅 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Czerwiec 9, 2010 Udostępnij Czerwiec 9, 2010 Ty byś chciał rybę, a koledzy dają Ci wędkę - więc to dużo więcej niż tylko dobre chęci ;] Lenistwa nie toleruję, więc zamiast gotowego rozwiązania dostaniesz to: http://www.edw.com.pl/index.php?module=ContentExpress&file=index&func=display&ceid=68&meid=20&POSTNUKESID=5806f48615d8bfa70cf9130cab8a14c4 8051 mają chyba jeden z najprostszych ASM i są do ogarnięcia w jeden wieczór (wiem, bo testowałem na własnej skórze 😉 ) 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
zaquadnik Czerwiec 9, 2010 Udostępnij Czerwiec 9, 2010 Nosz kurna, zamieściłem Ci książkę o 8051 PO POLSKU. Czego chcieć więcej ????? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź