Skocz do zawartości

Najlepsze sklepy internetowe z elektroniką

Pomocna odpowiedź

były nawet tańsze po 22 😉 dzięki za namiary nie wiem jak to się stało że przeoczyłem tego sprzedawcę

Zakupiłem parę rzeczy w ich sklepie na ich stronie, wpłaciłem pieniądze z mojego konta w mBanku na ich konto w mBanku i po 15min dostałem maila że przesyłka została wysłana, mile się zaskoczyłem, zobaczymy jak długo będzie szła

• 4 tygodnie później...

Sklep internetowy z szufladkami na elementy elektroniczne i inne drobiazgi.

www.szufladki.ober.pl

na hasło: forbot.pl - RABAT 3%

• 4 tygodnie później...

Znacie jakiś ciekawy(w miarę tani) sklep internetowy z dużą ilością części w smd bo sklep w którym sie normalnie zaopatruje stawia na części w "normalnych rozmiarach". Trochę już szukałem ale większość sklepów ma po kilka różnych części. I nie moge znalkeźc sklepu w którym mógłbym wszystko zamówić.

Z góry dzięki

pozdro

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...
  • 6 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Ja wolę tme, dziś zamawiam jutro kurier przywozi rano paczuszkę (koszt 15zł), taką obsługę to ja rozumiem. Jeśli czegoś nie ma na magazynie (co zdarzyło mi się tylko raz jak do tej pory) to późniejsze dosłanie jest na koszt tme również kurierem. Kurier zawsze do mnie dzwoni rano lub przysyła smsa, jeśli jestem w pracy to przynosi mi paczuszkę na inny adres. Gdyby wszystkie sklepy miały taką obsługę jak tme to byłbym wniebowzięty.

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...