Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Tak jakby pierwsza wersja demonstracyjna gotowa:

termtest1.thumb.jpg.a225e275509607c1332bb9bebb4d14d9.jpgtermatest2.thumb.jpg.32fee8171d2e9431f5d9440c952fecf3.jpg

Film i kody następnym razem - teraz ostatnie poprawki (typu "dlaczego funkcja w js nie działa?" - proste "bo jak się ją wywoła to od razu lepiej"). Filnik muszę nagrać i zmontować, bo chcę przy okazji wrzucić parę nagrań z przeglądarki z włączonym screenreaderem.

• Lubię! 1

To jeszcze wymaga dopracowania (szczególnie interfejs webowy, bo serial i telnet działają bezbłędnie). Ale chyba nie muszę się wstydzić 🙂

• Lubię! 1
10 minut temu, BeeKeyPro napisał:

ja gdybym  takie coś zrobił bym pękał z dumy przez tydzień

Osobiście, to raczej skłonny byłbym ku skórce w stylu "New Warsaw". Obudowa w stylu radzieckim z lat 30tych... Generalnie ujdzie jak ktoś lubi artefakty ze "starej szafy" 🙂

2 minuty temu, rafal220 napisał:

Generalnie ujdzie jak ktoś lubi artefakty ze "starej szafy"

Mi nawet nie chodzi o to co to jest tylko jak to jest wykonane, a według mnie bardzo dobrze. Po prostu ja od zawsze marze o zrobieniu jakiegoś gotowego układu w plastikowej obudowie 😄 

37 minut temu, BeeKeyPro napisał:

Po prostu ja od zawsze marze o zrobieniu jakiegoś gotowego układu w plastikowej obudowie

Do tego jeszcze jak byś sam tą obudowę zaprojektował i wydrukował? 🙂

Rafałku, kiedyś prosiłem abyś ograniczył swoje wypowiedzi do tematów, na których się znasz. Jesteś automatykiem, ujechałeś np. farmaceutę bo pokazałeś, żw nue przewidział czegoś co dla c7ebie jest naturalne.

Ale pliz... nie zawsze i nie wszędzie

4 minuty temu, ethanak napisał:

Rafałku, kiedyś prosiłem abyś ograniczył swoje wypowiedzi do tematów, na których się znasz.

O modzie i kreacji coś tam wiem. DIY, to nie tylko schludnie zaprojektowane wnętrze i oprogramowanie. 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...