ethanak Luty 4, 2025 Udostępnij Luty 4, 2025 (edytowany) A schemat kolorów rgb/grayscale/mono chyba byłby najlepszy... No i zapomniałbym: kilka naklejek (można zapamiętać w przeglądarce wygenerowane) i wydrukowanie na jednym kawałku papieru (najlepiej żeby się same ustawiły)... Edytowano Luty 4, 2025 przez ethanak 1
BeeKeyPro Luty 4, 2025 Udostępnij Luty 4, 2025 (edytowany) 23 minuty temu, ethanak napisał: To kiedy będzie biblioteka popularnych układów? Np. Wybieram MCP23017, schemat kolorów (rgb/bw) i mam naklejkę... A jak strona by się rozpowszechniła to i użytkownicy mogliby tworzyć własne biblioteki dla mniej popularnych układów. 21 minut temu, ethanak napisał: No i zapomniałbym: kilka naklejek (można zapamiętać w przeglądarce wygenerowane) i wydrukowanie na jednym kawałku papieru (najlepiej żeby się same ustawiły)... Zgadzam się To chyba w pierwszej kolejności trzeba dodać Edytowano Luty 4, 2025 przez BeeKeyPro
ethanak Luty 4, 2025 Udostępnij Luty 4, 2025 Ja tam nic nie chcę sugerować, ale sądząc po tej apce kolega autor na JS chyba się zna i obiekt localStorage nie powinien być mu obcy
jacek_SQ6KBQ Luty 5, 2025 Autor tematu Udostępnij Luty 5, 2025 (edytowany) wydruki wielu nalepek na jednej kartce idą na 1-szy strzał. będą automatycznie rozmieszczane. poza tym storage on-line w chmurze, z wirtualnym systemem plików i folderów, logowanie za pomocą konta Google, z możliwością publicznego udostępniania. no i trochę więcej innych ficzerów. ale póki co muszę zająć się czymś innym, na pewno wkrótce wrócę do tego projektu. Edytowano Luty 5, 2025 przez jacek_SQ6KBQ 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »