krzysiek2010 Napisano Październik 5, 2010 Udostępnij Napisano Październik 5, 2010 Sprzedam Toshibe portege 7020CT fajny mały laptop mieszczący się w damskiej torebce 🙂 Mini laptopa używałem do Internetu mobilnego Play on line, bateria trzyma i jest postawiony Windows XP Gratis dokładam torbę na laptopa Kto ile da ? 🙂 Cena wyjściowa 200zł ( do negocjacji ) Rozwarze każdą propozycję Cenową🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 5, 2010 Udostępnij Październik 5, 2010 Rozumiem wystawienie kilku artykułów niezwiązanych z robotyką, ale proszę nie robić z tego działu konkurencji dla allegro! Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krzysiek2010 Październik 5, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 5, 2010 Rozumiem ale nie mam allegro bo nie rozumiem tego portalu 🙁 postaram się stawiać posty z listami Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 5, 2010 Udostępnij Październik 5, 2010 Sprzedaż rzeczy związanych bardziej z informatyka niż elektroniką możesz prowadzić sobie w jakimś jedym temacie 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
KD93 Październik 5, 2010 Udostępnij Październik 5, 2010 Dla mnie to ma ogromny związek z robotyką. Masz do niego zasilacz? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krzysiek2010 Październik 5, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 5, 2010 Jasne w zestawie jest zasilacz a laptop jest kompletny 🙂 Można się dogadać 🙂 [ Dodano: 05 Paź 10 07:44 ] mam też compaqa za 100zł (do negocjacji ) oraz inne laptopy, kadłubki itp tanio! Dyski matryce itp, Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź