Treker (Damian Szymański) Styczeń 27, 2011 Autor tematu Udostępnij Styczeń 27, 2011 Przypominam o trwającym konkursie i zachęcam do publikacji swoich projektów! Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Naelektryzowany Luty 1, 2011 Udostępnij Luty 1, 2011 Przepraszam, że jestem taki upierdliwy, ale nie jestem jednego pewien. Konstrukcje można zgłaszać do dnia 10 lutego, a 14 dniowa ankieta odbędzie się po tym 10.02? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 1, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 1, 2011 Dokładnie tak. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
volt Luty 5, 2011 Udostępnij Luty 5, 2011 Witam! Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym się najpierw krótko przedstawić. Mam na imię Kajetan, chodzę do LO w Bydgoszczy, praktycznie od zawsze interesowałem się elektroniką i robotyką. W tej drugiej dziedzinie mam już parę sukcesów - dwa roboty minisumo, które zdobywały w latach 2009 i 2010 miejsca na podium na zawodach w Bydgoszczy i Gdańsku. Diodę czytuję już od jakiegoś czasu, poza tym jestem także użytkownikiem forum o... światełkach (latarkach). Programuję AVRy w C, najczęściej attiny13, którego z uwagi na liczbę pinów i ilość pamięci traktuję czasem jako swoiste wyzwanie 😉 A teraz do rzeczy: Chcę przedstawić temat projektu, który jednocześnie chciałbym zgłosić jako pracę konkursową. A jest to: "Proste i tanie pojemnościowe przyciski dotykowe na AVR". Wydaje mi się, że łapie się to pod projekt, ponieważ może to być (cyt. z regulaminu) "elektroniczna część składowa robota" lub "opis budowy części urządzenia w warsztacie, która jest przydatne przy robotyce" ale dla pewności wolę się upewnić (tak, masło maślane 😋 ) Pozdrawiam! Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Luty 5, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 5, 2011 Wszystko zależy od tego jako to przedstawisz oraz jak bardzo przyłożysz się do tego projektu, bo nie ukrywam, że jest to raczej zagadnienie z pogranicza 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Naelektryzowany Luty 9, 2011 Udostępnij Luty 9, 2011 Ech to konstruowanie w biegu. Sterownik bramki nie działa, jutro spróbuję coś wykombinować i wrzucić wieczorkiem na diode. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 9, 2011 Na projekty czekamy do 23:59 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 11, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 11, 2011 Przyjmowanie prac konkursowych zostało wstrzymane. Wkrótce pojawi się odpowiedni temat z możliwością głosowania. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź