Skocz do zawartości

Najlepsze konstrukcje - podsumowanie listopad 2010

Treker

Pomocna odpowiedź

Nadszedł czas na drugie podsumowanie konkursu na najlepsze konstrukcje opisane na diodzie. W listopadzie opublikowano opisy 5 robotów, więc zgodnie z regulaminem konkursu przyznajemy 3 nagrody 😉

Miejsce 1 - średnia głosów 4,88 - [Kroczący] Skarabeusz

Konstruktor robota to: KD93. Jeden z niewielu robotów kroczących opisanych na diodzie. Stosunkowo młody autor zrealizował udaną konstrukcję, a dokładny opis robota pozwoliły na zebranie największej ilości głosów.

Miejsce 2 - średnia głosów 3,8 - [Minisumo] Alvaria

Konstruktor robota to: Dżony. Estetycznie wykonana klasyczna konstrukcja robota minisumo.

Miejsce 3 - średnia głosów 3,3 - [Minisumo] Skynet

Konstruktor robota to: OldSkull. Kolejna klasyczna konstrukcja robota minisumo, któa była kilkukrotnie ulepszana przez autora robota.

Zgodnie z zasadami konkursu, każdy otrzymuje:

• kupon na dowolną książkę wydawnictwa BTC z księgarni MARGINES.pl

• dyplom

• gadżety diody

• odpowiedni wpis w profilu

Dane do wysyłki nagród proszę przesłać na treker©forbot.pl (©=@), tytuł wiadomości: "Konkurs, listopad 2010 - nick". Mejle powinny być przesłane z tego samego mejla jaki jest ustawiony w profilu użytkownika na Diodzie.

Przypominam, że trwa grudniowa odsłona konkursu, swoje konstrukcje możecie publikować do końca miesiąca, aktualnie w klasyfikacji udział biorą tylko dwa roboty. Zwycięzcą gratuluję, zachęcam do publikowania kolejnych konstrukcji oraz do udziału w konkursie na praktyczny projekt związany z robotyką amatorską.

Sponsorem kuponów na książki jest

KAMAMI.pl

t_nagrody_za_konstrukcje_199.png

Ja również gratuluję, OldSkull i Dżony. Bardzo się cieszę, że robot się tak mocno spodobał. Postaram się nie zawieść użytkowników następnymi konstrukcjami 😃

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Nagrody zostały dziś wysłane listami priorytetowymi poleconymi.

Bardzo proszę o potwierdzenie otrzymania przesyłek oraz o zgodność co do zawartości 😉

No właśnie był u mnie listonosz 😃 i przyniósł przesyłkę z... Diody 😃

zgodność co do zawartości
zgodność wydaje się być prawidłowa 😋 i są długopisy 😅 dzięx bardzo 😉

U mnie również był listonosz 🙂 Jest kupon na książkę, mały notes (format ~A6), 2 długopisy, 8 kalendarzyków, chyba 5 naklejek (różnych wymiarów). Niestety dyplom pognieciony :/ Na przyszłość proponuję, abyś Treker jak masz wkładał jakiś kartonik do środka.

Niestety dyplom pognieciony

Mocno? Zawsze można zrobić i podesłać drugi 😉

Już zapakowałem to nawet w koperty bąbelkowe,,, jeszcze trochę i będzie trzeba w metalowych skrzynkach wszystko wysyłać :/

Daj znać czy robić drugi 😉

Tak, tylko wieś jeszcze czeka na nagrody 😃

[ Dodano: 13-01-2011, 16:56 ]

No i się doczekała, jest kupon, 2 długopisy, kalendarzyków i naklejek nie liczyłem bo dużo tego i notesik oraz dyplom, nie będę się rozpisywał w jakim stanie, ale chyba trzeba by je wkładać choćby między tekturki (dioda pozdrawia pocztę polską). Nie jest aż tak źle, ale jest po prostu wymięty. I popracuj Treker nad charakterem pisma 😉 (pewnie jakbyś słyszał nauczycielkę z polskiego w gimnazjum 😋 )

• Lubię! 1

I popracuj Treker nad charakterem pisma

Mhm... Podpis sobie mogę mieć jaki mi się podoba, co za marudy 😋

Dyplomy podpisywałem w kolejce na poczcie, więc proszę nie wymagać za wiele 😉

Chyba będę musiał wysyłać dyplomy w osobnych listach :/

Najlepiej by było zrobić teczki diody:) nie duży koszt a napewno duzo załatwi:) teczki badz jakies takie broszury a4 sztywne;) ja np jak odbierałem wyniki z matury to miałem w takiej broszurce szkoły wiec nic sie nie pomięło

O teczkach myślałem już dawno, ale koszt wcale nie jest taki mały 😉

Dobra jakość to minimum z 500zł za 200szt. no ale pomyśle jeszcze 😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.