Skocz do zawartości

Robo-Śmieszek: konkurs na najzabawniejszego robota.

Pomocna odpowiedź

Napisano

Wiadomość dostarczona przez Robobit.pl

Czy myślałeś kiedyś o tym by zbudować robota który nie będzie robił nic innego jak Smiesznie wyglądał i robił jeszcze śmieszniejsze rzeczy jeżeli tak to już teraz możesz go skonstruować i pokazać innym. Specialnie dlatege koło naukowe Robobit daje właśnie TOBIE szanse stworzyć NAJZABAWNIEJSZEGO ROBOTA.

Prawdopodobnie niewielu z was słyszało o Konkursie BacaRobot (z j.Jap głupi robot), który jest organizowany co roku w Japoni podczas którego wszyscy fani robotyki w tym kraju staraja sie skonstruować najgłupiej zachowującego się robota który, swoim działaniem sprawi ze publicznosć będzie się śmiała do rozpuku dzięki czemu twórca robota zdobędzie główna nagrode.Niestety nie każdy z nas może pozwolic sobie na wyjazd do Japoni co roku dlatego RoboBit ma dla ciebie niespodzianke.

Przygotowalismy konkurs internetowy pod tytułem Najzabawniejszy Robot, a oto warunki które trzeba spełnic by wźiąść w nim udział Robot ma za zadanie wzbudzić uśmiech i rozbawić. To jedyny cel. Nie ważne jak go osiągniecie. Maszyna może śpiewać, tańczyć lub podrzucać naleśniki na patelni. Pełna dowolność 🙂

Konkurs dla każdego, nie trzeba być członkiem koła naukowego!

Robot może być zbudowany z dowolnych elementów np. Lego, RoboKit czy całkowicie własna konstrukcja.

Na naszej stronie internetowej możecie zapoznać się z bardziej szczegółowymi zasadami konkursu www.Robobit.pl

Wiadomość opublikowałem taką jaką otrzymałem 😉

Zresztą jest to u góry podane, raczej nie ingeruje w treść notek przesłanych przez firmy zewnętrzne.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...