Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witajcie, stworzyłem dziś nowy FanPage forbot.pl, poprzedni niestety zostanie usunięty, zapraszam do korzystania oraz lajkowania 😉 Z czasem będę starał się jeszcze bardziej zajmować tym kanałem komunikacji z użytkownikami, niż poprzednio.

Mam nadzieję, że uda nam się pobić rekord z poprzedniego fanpage czyli ~310 lajków 😉

Pozdrawiam,
Damian

• 3 miesiące później...

Od jakiegoś czasu licznik naszych fanów na Facebooku utknął na wartości 390. Damy rade przekroczyć barierę 400 osób 🙂? (Dla zainteresowanych przycisk w nagłówku).

• 2 tygodnie później...

No i udało się, mamy 401 fanów. Dziękuję wszystkim i czekam na więcej 🙂

Podczas RA najprawdopodobniej również na FB (poza specjalną galerią w fotorelacjach) będą pojawiać się zdjęcia z zawodów (live) - dlatego warto śledzić profil Forbot'a.

• 3 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Od pewnego czasu, co kilka dnia na naszym FanPag-u umieszczam informację na temat konkursu wakacyjnego - powoli zdradzam listę sponsorów. Jest kilka nowości, które mam nadzieje pozytywnie Was zaskoczą 🙂

• 3 miesiące później...

500, 600, 700... 1 000? Już tylko kilka osób i nasz profil na Facebooku będzie śledziło ponad 1000 osób! Zapraszam do polubienie Forbota na Facebooku:

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...