Treker (Damian Szymański) Napisano Wrzesień 8, 2011 Udostępnij Napisano Wrzesień 8, 2011 Wydaje mi się, że koszulka została wybrana. Zdecydowaliście się w większości na wersję dwukolorową. Czas zacząć "projektować" nadruki. Nie miałem za dużo czasu, dlatego na razie proponuję Wam prosty i czytelny tył Przód jutro: Czekam na sugestie. Wydaje mi się jednak, że taki tył jest prosty i czytelny, a o to chyba chodzi
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Z tyłu nie będzie nicków.
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Grzesieq94, przecież poprzednio też na plecach nie było imienia, chyba lepiej mieć to z przodu...
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Nikt nic nie proponuje więc podaje 3 propozycje nadruków przednich:
Grabki Wrzesień 9, 2011 Udostępnij Wrzesień 9, 2011 A mi się wydaje, że skoro duży napis już jest z tyłu, to z przodu powinien być mały, taki jak w wersji 3, tylko nie podoba mi się ten napis na dole. Moim zdaniem najlepsza byłaby wersja 3 bez tego napisu forbot.pl na dole (tak jak w wersji 1)
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Druga propozycja raczej odpada - nie zmieścimy się w budżecie. Proszę na razie o słowne propozycje innych rozwiązań - później najlepsze wybierzemy w ankiecie.
small-man Wrzesień 9, 2011 Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Według mnie najlepsza będzie 3 bez napisu na dole.
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Mi się 3 trochę nie podoba, bo tak było poprzednio i potem na jakiś fotkach czy coś zamiast logo była "plama" na przykład tu: https://www.forbot.pl/fotorelacje/roboxy_290511_2/obrazki/7.jpg U Wojtka nie widać zbytnio na koszulce co tam, a za to u chłopaków z Robomatic z daleka widać o co chodzi Ten mały nadruk jest też w dużej części zasłaniany przez smycze jak ktoś nosi. Tak jak mówiłem na razie proszę o sugestie co do innych wariantów, na razie dostałem tylko jeden tzn. 3 bez napisu na dole.
Grzesieq94 Wrzesień 9, 2011 Udostępnij Wrzesień 9, 2011 Podoba mi się trzeci zarówno z napisem jak i bez
Pomocna odpowiedź