Skocz do zawartości

Wyniki konkursu wakacyjnego - 2011

Pomocna odpowiedź

Gratulację wszystkim! Ja tak naprawdę też czuję się wygranym, ponieważ mój kursik był napisany troszkę niechlujnie a został oceniony na 5 miejsce. Bardzo dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali. Na następny konkurs (niekoniecznie wakacyjny jeżeli Treker coś zorganizuje) przygotuję coś naprawdę super 😃 mam już nawet pomysł.

Gratuluję zwyciężcom 🙂 Konkurencja w tym roku była spora i pojawiło się sporo przydatnych artykułów - lepiej niż rok temu. Oby tendencja się utrzymała i z roku na rok było coraz lepiej.

Serdecznie gratuluję zwycięzcom! Zaprezentowali na prawdę świetne artykuły. Kibicowałem Nawykowi bo studiujemy na tej samej uczelni 🙂 Nawyk cieszę się że zająłeś miejsce na podium 🙂

Witam, niestety zgodnie z regulaminem musiałem dodać później informację, która odwołała te drobne upominki (informacja taka pojawiła się na stronie konkursowej w połowie września i jest tam do tej pory - wystarczy zerknąć uważnie na cały pierwszy post). Spowodowane to jest brakiem aktualnych, nowych gadżetów.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...