small-man Październik 16, 2011 Udostępnij Październik 16, 2011 Gratulację wszystkim! Ja tak naprawdę też czuję się wygranym, ponieważ mój kursik był napisany troszkę niechlujnie a został oceniony na 5 miejsce. Bardzo dziękuję wszystkim którzy na mnie głosowali. Na następny konkurs (niekoniecznie wakacyjny jeżeli Treker coś zorganizuje) przygotuję coś naprawdę super mam już nawet pomysł.
OldSkull Październik 16, 2011 Udostępnij Październik 16, 2011 Gratuluję zwyciężcom Konkurencja w tym roku była spora i pojawiło się sporo przydatnych artykułów - lepiej niż rok temu. Oby tendencja się utrzymała i z roku na rok było coraz lepiej.
misha89 Październik 16, 2011 Udostępnij Październik 16, 2011 Serdecznie gratuluję zwycięzcom! Zaprezentowali na prawdę świetne artykuły. Kibicowałem Nawykowi bo studiujemy na tej samej uczelni Nawyk cieszę się że zająłeś miejsce na podium
Naelektryzowany Październik 19, 2011 Udostępnij Październik 19, 2011 Pozwolę się zapytać, czy te nagrody "pocieszenia" w formie gadgetów to nadal aktualne?
Treker (Damian Szymański) Październik 19, 2011 Autor tematu Udostępnij Październik 19, 2011 Witam, niestety zgodnie z regulaminem musiałem dodać później informację, która odwołała te drobne upominki (informacja taka pojawiła się na stronie konkursowej w połowie września i jest tam do tej pory - wystarczy zerknąć uważnie na cały pierwszy post). Spowodowane to jest brakiem aktualnych, nowych gadżetów.
kevin Październik 19, 2011 Udostępnij Październik 19, 2011 Piwo dla wszystkich uczestników, ciekawe artykuły nadesłaliście - jest co czytać
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »