Skocz do zawartości

Darmowe gadżety Forbot.pl w sklepach dla robotyków!

Pomocna odpowiedź

Napisano

Miło mi wszystkich poinformować, że od dnia dzisiejszego robiąc zakupy, w niektórych sklepach z częściami dla robotyków do każdego zamówienia otrzymacie gratis gadżet Forbot.pl. Aktualnie są to długopisy, jednak z czasem pojawiać będą się nowe rzeczy. Na początku udało mi się nawiązać współpracę z właścicielami sklepu Botland. Za kilka dni powiadomię Was o kolejnych sklepach, które przyłączyły się do tego programu partnerskiego.

• 2 miesiące później...

@Treker fajna i miła inicjatywa 😅 mam taką małą sugestie abyś zrobił listę wytłuszczoną sklepów w pierwszym poście i tylko ją aktualizował zamiast dopisywać kolejne posty. moim zdaniem będzie to bardziej czytelne.

hungrydevil, przemyślę, ale tak jest "aktualniej", bo czasami zapasy rzeczy się kończą, albo są inne gadżety i nie zawsze nawet ja o tym wiem na czas 🙂

• 3 tygodnie później...

Fajnie by było jak by te gadżety dawali w TME. By się szpanowało długopisem rodem z Forbot.pl 😃

Naelektryzowany, coś w tym jest 🙂 Zresztą nie o to chodzi. Uruchamiając taką współpracę miałem raczej zamiar zachęcić Was po części do zakupów w tych sklepach, a nowym konstruktorom dać znać o istnieniu Forbota.

Zwłaszcza, że TME to sklep nie tylko dla robotyków. W nim się nawet lokalne sklepy zaopatrują ( widziałem naklejki TME na woreczkach u siebie w Poznaniu)

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...