Tolo Styczeń 1, 2013 Udostępnij Styczeń 1, 2013 Wyglądają w porządku Tu masz promocje wpiszesz Eres i jest za 160 zł http://www.hotair.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=746&category_id=84&option=com_virtuemart&Itemid=2
Wojcik98 Styczeń 3, 2013 Udostępnij Styczeń 3, 2013 Bo zastanawiam się jeszcze pomiędzy palnikiem dremel 2000 (mogę kupić za 100zł) i jakąś stacją (chyba ten WEP 878D). Co się bardziej opłaca?
Tolo Styczeń 3, 2013 Udostępnij Styczeń 3, 2013 Palnik jest bezsensu będziesz wydawał pieniądze na gaz a po za tym co się stanie jak zaprgniesz polutować grotówką ? Po za tym już widzę jak palnikiem lutusze TQFP
Wojcik98 Styczeń 3, 2013 Udostępnij Styczeń 3, 2013 Do palnika są końcówki, w tym grot i dysze do hot aira.
lukas.ch Styczeń 3, 2013 Udostępnij Styczeń 3, 2013 Wyglądają w porządku Tu masz promocje wpiszesz Eres i jest za 160 zł http://www.hotair.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=746&category_id=84&option=com_virtuemart&Itemid=2 Gdzie mam wpisać Eres? Możesz podać więcej info na temat tej promocji?
Tolo Styczeń 4, 2013 Udostępnij Styczeń 4, 2013 Zapewne w komentarzach do zakupu ale nie wiem bo nie kupowałem po prostu zobaczyłem reklamę na stronie
lukas.ch Styczeń 4, 2013 Udostępnij Styczeń 4, 2013 Zapewne w komentarzach do zakupu ale nie wiem bo nie kupowałem po prostu zobaczyłem reklamę na stronie Ja nigdzie nie widzę tej reklamy.
dvd Grudzień 5, 2014 Udostępnij Grudzień 5, 2014 Odgrzebie trochę temat i mam pytanie co sądzicie o takiej lutownicy? Zhaoxin 936D: stacja lutownicza cyfrowa płynna regulacja temperatury od 200°C do 480°C stabilizacja temperatury cyfrowy wyświetlacz LED odczyt temperatury z grota (realny) płynna regulacja temperatury za pomocą potencjometru pobierana moc: 60W kolba lutownicza zasilana bezpiecznym napięciem 24V wykonanie ESD (zabezpieczenie antystatyczne) ceramiczna grzałka zintegrowana z termoparą bardzo lekka kolba ok.45g nie powoduje zmęczenia dłoni szeroki wybór opcjonalnych grotów dioda LED informująca o stanie pracy grzałki podstawka pod lutownicę gąbka do czyszczenia grota
mosi2 Styczeń 15, 2015 Udostępnij Styczeń 15, 2015 Cyfrowy xytronic 389D kupiony na NDN - używam od roku razem z hotairem zhaoxin 852 (podróba xytronica 852D). Taki zestaw mi wystarcza, tego 389 kupiłem jak następcę ZD-98 i nie wiem jak ja wcześniej mogłem lutować (złośliwi powiedzą, że dobry elektronik polutuje tqfp nad kuchenką gazową )
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »