Ksawery Napisano Luty 1, 2012 Udostępnij Napisano Luty 1, 2012 Witam. Chętnie sprzedam dwa nowe silniki MY68 24V 100W. Parametry silników: - prędkość znamieniowa: 2300 obr./min,- napięcie zasilania: 24V,- prąd znamieniowy: 6A,- moc: 100W. Cena za sztukę: 40zł. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
small-man Luty 1, 2012 Udostępnij Luty 1, 2012 Możesz podać jego wymiary ? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Ksawery Luty 1, 2012 Autor tematu Udostępnij Luty 1, 2012 Oczywiście: - średnica silnika: 68,5mm - długość silnika (obudowy): 93mm - długość całkowita: 116mm. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Luty 1, 2012 Udostępnij Luty 1, 2012 A czy byłbyś w stanie podać ich masę, moment, średnicę ośki, prąd w zwarciu? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Natanoj Luty 1, 2012 Udostępnij Luty 1, 2012 To popularny silnik z hulajnóg. Na takich dwóch mam zrobiony rower elektryczny przez rolkę na koło. Potrafiły mi bezpiecznik 20 A przepalić 😉. Co do ośki - dość ciężko ściągnąć to kółeczko od paska zębatego, podobno najlepiej na gorąco bo na jakimś kleju jest to przyklejone. Ja po nieudanych próbach z prowizorycznie zrobionym ściągaczem do łożysk po prostu to zeszlifowałem starając się nie uszkodzić ośki. Ośka jest w kształcie litery D, dokładną średnicę mogę jutro napisać, coś mi się teraz kojarzy z 8mm ale dosyć dawno wierciłem a takie rzeczy ulatują z pamięci. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Ksawery Marzec 1, 2012 Autor tematu Udostępnij Marzec 1, 2012 Ogłoszenie nieaktualne. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »