michs Napisano Luty 9, 2012 Udostępnij Napisano Luty 9, 2012 Witam! Dopiero zaczynam i na chcę zrobić pierwszego robota. Oczywiście będzie to światłolub. Dlatego mam pytanie: Czy serwo TowerPro SG-90 Aircraft micro nada się do tego celu? Nie chcę inwestować zbyt wiele za pierwszym razem, ale też nie wiem, czy takie wystarczy. Link do aukcji na allegro:http://allegro.pl/serwo-towerpro-sg-90-aircraft-micro-nowe-i2089097559.html sprzedający: agtom_eu tytuł aukcji: Serwo TowerPro SG-90 Aircraft micro Nowe Pozdrawiam!!! __________ Komentarz dodany przez: Sabre _allegro
Ksawery Luty 9, 2012 Udostępnij Luty 9, 2012 Możesz zastosować to serwo jednak będziesz musiał go przerobić. Jest małe, więc będzie akurat do mniejszego robota.
Carpe Diem Luty 9, 2012 Udostępnij Luty 9, 2012 michs, w temacie o budowie światłoluba (którego (zapewne) widziałeś i będziesz korzystał) jest kilka/kilkanaście postów z dokładnie takim samym pytaniem. Jakby ci się chciało to bez problemu byś to znalazł. Lecz tak jak napisał K.G. będziesz musiał owe serwa przerobić. Uprzedzę twoje pytanie, jak to zrobić odsyłając cię do tematu [Mechanika] Serwa modelarskie w robotyce amatorskiej - Kompendium.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »