ThePawel1211 Napisano Sierpień 28, 2013 Udostępnij Napisano Sierpień 28, 2013 Witam, w związku z konkursem postanowiłem dodać opis swojego pierwszego światłoluba. Robota wykonałem w oparciu o poradnik. Do skonstruowania korpusu wykorzystałem spienione PCV. Za napęd służą dwa silniczki Pololu HP 30:1. Z tyłu za podporę służy kulka podporowa zakupiona w markecie budowlanym. Płytkę drukowaną sam wytrawiłem i polutowałem. Zachęcam do oceny i komentowania! 😉 A tutaj parę zdjęć i filmik: https://www.youtube.com/watch?v=VvpJjBxJ9AM&feature=youtu.be Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aixI Sierpień 28, 2013 Udostępnij Sierpień 28, 2013 Gratulacje pierwszego robota, pierwszy raz widzę światłoluba z pololkami 😃 Powodzenia w następnych konstrukcjach. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 28, 2013 Udostępnij Sierpień 28, 2013 Bardzo ładnie wykończyłeś całość. Ciekawe podwozie 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Sierpień 30, 2013 Udostępnij Sierpień 30, 2013 Jestem pod wrażeniem, zwłaszcza jeśli chodzi o samodzielnie wykonaną płytkę. No i cieszę się, że poradnik się przydał. To co, teraz linefollower? 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
ThePawel1211 Sierpień 30, 2013 Autor tematu Udostępnij Sierpień 30, 2013 Nawyk Tak teraz myślę nad linefollowerem. 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »