Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Pierwsza fota to mocowanie zasilacza, detal wypalony laserem w stali nierdzewnej. Aktualnie trwa kablowanie, postęp ok. 50%... strasznie żmudna robota 😉 Pulpit dostał tabliczki opisowe.

W końcu mogę poruszyć napędami. Na razie mało efektownie ale cieszy.. konstrukcja sprawia pozytywne wrażenie pod względem sztywności i dobrze się zapowiada.

• 1 miesiąc później...

Jak tam idą prace nad projektem? Pewnie wiele poszło do przodu przez ponad miesiąc bez aktualizacji 😉?

Witam, okazało się, że muszę przeprojektować okucia dolnych ramion - wyłamują się. Poza tym cały czas przede mną oprogramowywanie robota. W międzyczasie nawiązałem świetny kontakt z magikiem od systemów podciśnieniowych - doktor po PWr, dyrektor pewnej firmy, także chociaż pod tym względem będę miał wsparcie.

Przyznam się, że prace stanęły przez ostatni miesiąc - brak czasu. W przeciągu 2 tygodni powinienem wyjść na prostą z bieżącymi sprawami i ruszę ostro z pisaniem. Na domiar jeszcze żona zaczęła się dopominać o należny jej czas, więc na jej prośbę, staram się nie zostawać po godzinach jak to miałem w zwyczaju. Jak coś drgnie na tyle że warto będzie o tym wspomnieć to oczywiście napiszę.

• 4 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...