danioto Napisano Grudzień 30, 2013 Udostępnij Napisano Grudzień 30, 2013 Cześć! Mam problem, ponieważ beztrosko założyłem, że to co znajdę w katalogach "gdzieś" później kupię, jednak rzeczywistość jest mniej różowa. Wybrałem dwa elementy do projektu: WAGO 218-102 WAGO 2716-102 I nie mogę ich nigdzie znaleźć... Co prawda pierwszy z nich można dostać w Conradzie, ale nadal mam problem z drugim. Macie pomysł co z tym fantem zrobić? Daniel Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mechano Grudzień 31, 2013 Udostępnij Grudzień 31, 2013 Drugie złącze masz w farnellu: http://pl.farnell.com/wago/2716-102/laczowka-pcb-2-poz-16-6awg/dp/1760408 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
danioto Grudzień 31, 2013 Autor tematu Udostępnij Grudzień 31, 2013 No tak, tylko towar będzie zamawiany z Newark z dostawą za 110 zł... Słaby deal. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
danioto Styczeń 2, 2014 Autor tematu Udostępnij Styczeń 2, 2014 Bardzo miła niespodzianka: po napisaniu bezpośrednio do producenta, dostanę tych kilka sztuk jako sample. Nauczka na przyszłość: jeżeli projektuje się płytkę, która będzie wytwarzana w ilości mniejszej niż 500 sztuk trzeba najpierw zorientować się w dostępności wszystkich części na rynku 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
OldSkull Styczeń 2, 2014 Udostępnij Styczeń 2, 2014 danioto, dla ilości większych niż 500 sztuk też trzeba się orientować 😉 szczególnie jeśli się celuje w funkcjonalności, które potem okazują się "specjalnymi" :| Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »