necr0phag1st Napisano Październik 6, 2014 Udostępnij Napisano Październik 6, 2014 Witam wszystkim 🙂 Jestem nowym użytkownikiem forum, mam nadzieje, że zabawię tu jakiś czas 🙂 Z góry przepraszam jeśli zły dział 🙂 Piszę do Was, bo mam mały problem: gdzie w Warszawie lub okolicach (ostatecznie w ogóle w Polsce) można kupić małe kształtowniki? Dokładniej chodzi mi o pół-zamknięte ceowniki i dwuteowniki. Potrzebuję profili, których wysokość miała by ok. 10mm. W internecie znalazłem sporo kształtowników, ale konstrukcyjnych - sporo za dużych do projektu, nad którym pracuję. Z góry dziękuje za wszelką pomoc 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Październik 6, 2014 Udostępnij Październik 6, 2014 necr0phag1st, małe ceowniki można kupić w każdym leroy merlin. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
necr0phag1st Październik 6, 2014 Autor tematu Udostępnij Październik 6, 2014 Faktycznie, że w Leroy Merlin są dwuteowniki jakich potrzeba i ceowniki o takiej wielkości jaka mi odpowiada, ale one nie są pół-zamknięte. Potrzebuję takich: Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
skmskm Październik 6, 2014 Udostępnij Październik 6, 2014 Zajrzyj do najbliższego sklepu elektrycznego, one są wykorzystywane do podwieszania lamp w zakładach. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »