Skocz do zawartości

Ważne! Ruszyła rejestracja wszystkich zestawów Forbota

Pomocna odpowiedź

benek54, nie wiem, który dokładnie zestaw dostałeś, ale na pewno nie jest do wyrzucenia 😉 Możesz sobie na nim zbudować wiele ciekawych rzeczy, ale raczej nie wykonasz wszystkich ćwiczeń opisanych w kursie. Zapewne dostałeś jakiś gotowy zestaw zawierający różne moduły do Arduino, które nie były przygotowane pod żadne konkretne projekty. Nasze zestawy były szykowane specjalnie pod ten kurs: Kurs Arduino – #0 – spis treści

Dzięki za info. Ja jednak tak łatwo się nie poddaję i spróbuję tego liznąć. Zobaczę do jakiego momentu będę mógł używać tego zestawu;-)

Problemem może być tylko odpowiedni program do komunikacji z komputerem. Dedykowanego nie mogę pobrać ponieważ nie mam kodu.

• 1 rok później...

w zeszłym roku w sierpniu kupilem dwa zestawy, pamietam, ze jeden zarejestrowałem na pewno. Sciagnałem sobie te elektroniczne sciagi. Niestety jakis czas temu padł mi dysk i je straciłem. Można je jakos ponownie pobrac?

@Rakragul witam na forum!

Nie widzę, aby do Twojego adresu email przypisany był jakikolwiek zestaw (sprawdziłem na podstawie maila, który masz podany w profilu na forum). Napisz do mnie prywatną wiadomość i podaj w niej adres, na który rejestrowałeś zestawy - sprawdzę temat 🙂

• 6 miesiące później...
(edytowany)

@gregorxmen witamy na forum!

A co widzisz gdy wchodzisz na adres z ulotki? Wymagana jest rejestracja na forum - pisząc post masz już konto więc powinieneś widzieć pola: Imię, Kod, listę zestawów do wybrania i na dole niebieski przycisk "Zarejestruj >>"

Edytowano przez Gieneq
  • Lubię! 1

Witam. Jak wchodzę na stronkę z ulotki to przenosi mnie na stronę rejestracji zestawów ale nie mam nigdzie formularza gdzie mógłbym wpisać imię i kod, sa dwa formularze pierwszy to dla ludzi którzy dokonali zakupu a nie otrzymali ulotki a drugi zatytułowany Czy artykuł był ciekawy. Innego formularza nie mam. Czy jest możliwość ze go nie widzę bo IP zagraniczne raczej nie?

Prześlij w prywatnej wiadomości do mnie adres, na który wchodzisz, bo na 99% wpisujesz zły adres. Pokaż z ciekawości co wpisujesz i skąd to wziąłeś, a ja odeślę poprawny odnośnik 😉 

• 4 miesiące później...
Gość mrbart1982

Witam. 

Mam pytanie, mianowicie czy rejestrując każdy kolejny zestaw dostajemy te same ściągi? Pytam, ponieważ zarejestrowałem drugi zestaw(Arduino poziom drugi) a nie dostałem żadnej odpowiedzi mailowej. 

Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. 

Bartek

@mrbart1982 aktualnie wszyscy otrzymują ogólny zestaw ściąg związanych z elektroniką, ponieważ przydaje on się przy każdym kursie i najwięcej osób pytało o takie materiały. Przesyłane ściągi nie są więc bezpośrednio związane z rejestrowanymi zestawami. Pracujemy nad innymi materiałami dodatkowymi, które będą związane z inną tematyką i będą nawiązywały do pozostałych kursów. Jak tylko będą gotowe to będziemy je rozsyłać do osób, które posiadają zestawy do konkretnych kursów. Ciężko jednak o deklarację konkretnego terminu, ponieważ pracujemy nad różnymi poradnikami i nie są jeszcze znane dokładne daty. Na ten moment praktycznie gotowe są ściągi do kursu elektroniki (poziom 2) oraz kuru techniki cyfrowej. Później będziemy zabierać się za kolejne kursy 🙂

Dla formalności potwierdzam, że faktycznie masz zarejestrowany również 2 poziom kursu Arduino - wszystko się zgadza. Powodzenia w eksperymentach!

• 8 miesiące później...

@Kacper920 jeśli kupiłeś nasz zestaw to w środku powinna znaleźć się specjalna ulotka - jest tam podany adres strony, na której rejestruje się zestawy. Jeśli będziesz miał problem z odnalezieniem ulotki/kodu lub strony to napisz proszę do nas przez formularz kontaktowy i opisz dokładniej problem - chętnie pomożemy 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...