Treker 1731 Grudzień 28, 2017 benek54, nie wiem, który dokładnie zestaw dostałeś, ale na pewno nie jest do wyrzucenia Możesz sobie na nim zbudować wiele ciekawych rzeczy, ale raczej nie wykonasz wszystkich ćwiczeń opisanych w kursie. Zapewne dostałeś jakiś gotowy zestaw zawierający różne moduły do Arduino, które nie były przygotowane pod żadne konkretne projekty. Nasze zestawy były szykowane specjalnie pod ten kurs: Kurs Arduino – #0 – spis treści Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
benek54 0 Grudzień 29, 2017 Dzięki za info. Ja jednak tak łatwo się nie poddaję i spróbuję tego liznąć. Zobaczę do jakiego momentu będę mógł używać tego zestawu;-) Problemem może być tylko odpowiedni program do komunikacji z komputerem. Dedykowanego nie mogę pobrać ponieważ nie mam kodu. Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Treker 1731 Grudzień 29, 2017 benek54, do pobrania Arduino IDE nie potrzebujesz żadnego kodu. Możesz go pobrać ze strony producenta. Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Rakragul 8 17 lutego w zeszłym roku w sierpniu kupilem dwa zestawy, pamietam, ze jeden zarejestrowałem na pewno. Sciagnałem sobie te elektroniczne sciagi. Niestety jakis czas temu padł mi dysk i je straciłem. Można je jakos ponownie pobrac? Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Szukasz producenta PCB?Sprawdź przetestowaną firmę JLCPCB. Dlaczego warto? • Prototypy PCB za 2$ (gotowe w 24 godziny) • Kody zniżkowe dla nowych klientów (po rejestracji) • Produkcja w profesjonalnej fabryce (zobacz film) Sprawdź też » Jak powstaje PCB? Wycieczka po fabryce
Treker 1731 17 lutego @Rakragul witam na forum! Nie widzę, aby do Twojego adresu email przypisany był jakikolwiek zestaw (sprawdziłem na podstawie maila, który masz podany w profilu na forum). Napisz do mnie prywatną wiadomość i podaj w niej adres, na który rejestrowałeś zestawy - sprawdzę temat Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
gregorxmen 0 15 września Witam zakupiłem zestaw Arduino mam kod. Link przenosi mnie na stronę rejestracji zestawów ale nigdzie nie mogę wpisać kodu, nie widzę żadnego formularza. Jakas podpowiedz? dzieki z góry. Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Gieneq 297 16 września (edytowany) @gregorxmen witamy na forum! A co widzisz gdy wchodzisz na adres z ulotki? Wymagana jest rejestracja na forum - pisząc post masz już konto więc powinieneś widzieć pola: Imię, Kod, listę zestawów do wybrania i na dole niebieski przycisk "Zarejestruj >>" Edytowano 16 września przez Gieneq 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
gregorxmen 0 16 września Witam. Jak wchodzę na stronkę z ulotki to przenosi mnie na stronę rejestracji zestawów ale nie mam nigdzie formularza gdzie mógłbym wpisać imię i kod, sa dwa formularze pierwszy to dla ludzi którzy dokonali zakupu a nie otrzymali ulotki a drugi zatytułowany Czy artykuł był ciekawy. Innego formularza nie mam. Czy jest możliwość ze go nie widzę bo IP zagraniczne raczej nie? Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Treker 1731 16 września Prześlij w prywatnej wiadomości do mnie adres, na który wchodzisz, bo na 99% wpisujesz zły adres. Pokaż z ciekawości co wpisujesz i skąd to wziąłeś, a ja odeślę poprawny odnośnik Cytuj Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay