Skocz do zawartości

Ważne! Ruszyła rejestracja wszystkich zestawów Forbota

Pomocna odpowiedź

Witam.

Zakupiłem dwa zestawy do kursu elektroniki dla początkujących, otrzymane kody zarejestrowałem i teraz pytanie skąd mogę pograć darmowe ściągi?

@Slawo33 ściągi zostały do Ciebie wysłane automatycznie na maila w ciągu 2-3 minut od rejestracji 🙂 Sprawdź dokładnie skrzynkę - na pewno tam na Ciebie czekają.

Niestety w poczcie nie ma. Sprawdzałem po zarejestrowaniu i dziś ponownie po otrzymaniu odpowiedzi. Sprawdziłem skrzynkę w spamach i wszystkich możliwych folderach, niestety nic od was nie otrzymałem.

• Lubię! 1

@Slawo33 sprawdziłem jeszcze raz w systemie i widzę, że jesteś też zapisany na nasz newsletter. Łącznie na Twoją skrzynkę nasz system wysłał już 10 maili (ściągi + newselttery), a jeszcze żaden nigdy nie został otworzony. Statusy dla wszystkich maili są takie, że poczta jest doręczana poprawnie. Upewnij się proszę, że Twój dostawca poczty nie posiada automatycznych folderów, które agregują newslettery itd. Za każdym razem, gdy zgłasza się do nas ktoś z takim przypadkiem to ostatecznie okazuje się jednak, że maile czekają w skrzynce właśnie w takim folderze - szukaj wiadomości nadawanych z adresu [email protected] 🙂 Ściągi były wysłane 27 kwietnia o godzinie 13:08 i 13:09.

Przykładowe funkcje, o których mówię (zależnie od dostawcy poczty):

@Slawo33 z tego co widzę to udało Ci się chyba odszukać maile ze ściągami. Czy możesz powiedzieć gdzie były? Czy faktycznie trafiły do jakiegoś automatycznego folderu? Twoja odpowiedź na pewno pomoże innym osobom w przyszłości 🙂

• 1 rok później...

@tnsy witam na forum 🙂 Potwierdzam, że masz zarejestrowany zestaw, wszystko się zgadza. Sprawdź dokładnie skrzynkę mailową - na pewno przyszło tam potwierdzenie.

• 11 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...