Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@SOSWLW cześć Paweł, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce! W razie problemów pytaj śmiało 🚀

@Semati witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

Cześć! Jestem Krzysztof, pracuję jako serwisant. Moje zainteresowania zawsze były blisko elektroniki, a tu z taką ilością informacji będę mógł jeszcze bardziej się rozwijać i tworzyć nowe projekty,

Witam Serdecznie i Pozdrawiam Wszystkich 

Post był pomocny? Oceń go:

• Lubię! 1

@Krist cześć Krzysztof, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności. Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

Witam serdecznie.

Jestem Woszu (41) z Gliwic.

Zaglądam czasem na forum, w celu poszukania różnorakich rozwiązań, ale w końcu przyszedł czas na rejestrację:)

• Lubię! 1

Dzień dobry, chociaż pochmurny.

Cieszę się, że tu jestem i chętnie czegoś się dowiem, nauczę.

Myślę, że 63 lata, to akurat tyle by się dalej uczyć i najlepiej od młodszych.

Pozdrawiam. :)

• Lubię! 1

@zaharek93 witam na forum, trafiłeś w dobre miejsce! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

@SPT witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności. Zaglądają tu osoby o przeróżnym wieku, dla każdego jest miejsce 😉

Witam wszystkich na forum. Mam na imię Artur - do tematu elektroniki próbowałem podchodzić już wcześniej, ale zawsze wypadało coś innego. Mam nadzieje, że kursy, w szczególności podejście praktyczne pozwolą w końcu na zgłębienie tematu.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...