Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@cavendisch witam na Forbocie 🙂 Miło słyszeć, że nasze kursy są pomocne! Zachęcam do stałej aktywności na forum.

@mawit witam na forum! Robotyka to ciekawe hobby, więc jak tylko opanujesz podstawy (np. Arduino) to dalej będzie już z górki 🤖

@Arturo39 witam na Forbocie, powodzenia w praktycznych eksperymentach z elektroniką!

@mhertz cześć Mateusz, witam na Forbocie. Jeśli myślisz o zawodowym embedded to STM32L4 będą dobrym wyborem. Widzę, że masz zarejestrowany zestaw do tego kursu, więc działaj, a w razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

Witam wszystkich. Jestem Sylwek, mam 36 lat. Pomysł na rozpoczęcie kursu zrodził się z chęci zagospodarowania wolnego czasu po godzinach pracy w handlu. Liczę że elektronika stanie się nowym hobby i pozwoli na rozwinięcie się w tym temacie.

• Lubię! 1

Cześć wszystkim zgromadzonym ^-^

Mam na imie Michał oraz mam 20 lat. Od ponad roku zwlekam z zaczęciem przygody z elektroniką. W końcu kupiłem swój zestaw i mam zamiar się sumiennie uczyć. Imponuje mi jak mój znajomy ze studiów jest w stanie naprawiać zepsute Iphony, przywracać je do stanu użytkowalności, przy tym świetnie się bawiąc, dzierżąc przy tym niekiedy lutownice. 

Chciałbym się jeszcze raz przywitać ze wszystkimi.

MB 

• Lubię! 1

@flexa witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@miochanky cześć!

@Aleksik cześć Aleks, witam na Forbocie. Trafiłeś w dobre miejsce - w razie problemów pytaj śmiało 🙂

@sylwu cześć Sylwek, witam na forum 🙂 Elektronika to świetne hobby, mam nadzieję, że się wciągniesz!

@Michaelion cześć Michał, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Spoke cześć Arek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂 Projekt brzmi ciekawie i ambitnie, dobrze, że zaczynasz od czegoś mniejszego. Powodzenia!

• Lubię! 1

@df1234 cześć Darek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@carlos90 cześć Paweł, trafiłeś w dobre miejsce - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

Cześć, czołem,
mam 32 lata i nie piję od... 😄 Hehe
Elektroniką interesowałem w liceum, ale później ta miłość odeszła na rzecz grafiki i filmu. Można więc powiedzieć, że jestem całkiem zielony, ale bardzo podjarany ponownym z nią spotkaniem. Bardzo się cieszę, że forum ma taką formę, a nie jest grupą na facebooku.

Pozdrawiam serdecznie 🙂 

• Lubię! 1

@arturlukow witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum. Również uważam, że takie miejsce ma wiele przewag na grupami na Facebooku 🙂

@elmakabra cześć! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

Witam, nazywam Andrzej mam 29 lat pracuje jako mechanik precyzyjny w branży automotive. Od zawsze interesowałem się elektroniką i szczerze na wasz kurs trafiłem przypadkiem. Miałem w domu taką niedrogą lutownice grotową i zawsze chciałem mieć jakiś lepszy sprzęt. Wpadło mi trochę dodatkowego grosza i zakupiłem lutownice z niezbędnikiem oraz kurs podstaw elektroniki i właśnie zbieram się do pracy :).  

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...