Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim

Mam na imię Marcin i od niedawna zacząłem przygodę z Arduino. Pierwsze kroki stawiałem korzystając z kursu dostępnego na stronie Forbot. 

Zapraszam do obejrzenia jednego z moich projektów DIY.

• Lubię! 1

@Art1 cześć Artur, również mam nadzieję, że nasze materiały będą dla Ciebie pomocne 🙂

@Andrzej_DIY cześć Andrzej, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum.

@MarSzat cześć Marcin witam na forum, miło słyszeć, że nasze kursy były pomocne 🚀

@Florss witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

Cześć wszystkim, mam na imie Maciej - do tej pory trafiałem do Was z Google jak miałem jakiś problem. Postanowiłem założyć konto i się zaangażować w dyskusje, bo dobrze tutaj gadacie 😉

• Lubię! 1

Witajcie, Paweł (35), uczę j. angielskiego i informatyki w Szkole Podstawowej, prowadzę również (od tego roku) laboratoria przyszłości, właśnie rozpoczynam przygodę z Arduino 😄

• Lubię! 1

@Maciej238 cześć Maciej, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@PavelCh cześć Paweł, miło słyszeć, że Arduino dociera do polskich szkół - w razie problemów pytaj śmiało, chętnie pomożemy 🚀

• Lubię! 1

Cześć, z tej strony Michał z Kasią, zainteresowaliśmy się kursem z arduino i w wolnej chwili chcemy zgłębiać tajniki wiedzy wraz z kursem forbota. Posiadamy polecany zestaw startowy 🙂

• Lubię! 1

@SP_Goszcz witam na forum, miło słyszeć, że elektronika zawitała do Polskich szkół. Powodzenia w eksperymentach, w razie problemów pytajcie śmiało na forum 🙂

@bial432ko witajcie na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

@Nimhshft witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@jacek50 witam na Forbocie, miło widzieć, że kolejna osoba na emeryturze sięga po nasze poradniki - powodzenia w praktycznych eksperymentach!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...