Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich!
Jestem Marcin i mam 18 lat. Sprowadza mnie tutaj chęć zrozumienia świata technologii. 
Cieszę się że mogę być częścią społeczności, która tak jak ja, jest ciekawa tego tematu.  
Pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 2
(edytowany)

Cześć

Dzisiaj odebrałem paczkę z kursem elektroniki - poziom 1. 

Pierwszą styczność z elektroniką miałem w szkole podstawowej.

Obecnie pracuję nad oświetleniem świątecznych ozdób.

Pozdrawiam😀

Edytowano przez Geralt
  • Lubię! 1

Cześć wszystkim, 

Mam na imię Kamil, jestem żołnierzem zawodowym mam 32 lata. Czy to w pracy czy w domu czasem jest coś do zrobienia w temacie elektryki. Jakieś podstawy pamiętam ze szkoły ale to było za mało więc trafiłem w poszukiwaniu wiedzy na kursy Forbot.pl. Mam zamiar przejść wszystkie od A do Z, zaciekawiło mnie to a na pewno na moim stanowisku będzie to tylko zaletą. Pozdrawiam serdecznie wszystkich szkolonych na Forbot.pl. 

• Lubię! 2

Cześć wszystkim. Krótko o sobie: ukończyłem studia związane z mechaniką i budową maszyn, elektroniką interesuję się bardzo amatorsko ale za to obszernie (naprawy elektryki w samochodzie, elektryka w domu, zaglądanie do sprzętu elektronicznego, małe projekty np.car audio).

• Lubię! 2

Siemka wszystkim! Moja styczność z elektroniką w głównej mierze ograniczała się do suchych wzorów na lekcjach fizyki/elektrotechniki. Mam nadzieję, że dzięki kursowi elektroniki dla świeżaków teoria z praktyką się połączy i będę mógł wykorzystać tą wiedzę przy majsterkowaniu, naprawach i swoich projektach 🙂

• Lubię! 2

Cześć. Dawno nie bawiłam się elektroniką. Teraz postanowiłam powoli wprowadzać w ten świat swoje dzieci. Coś nieco muszę sobie odświeżyć. Dowiedzieć się co nowego i takie tam. 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...