Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć!

Mam na imię Radosław mam 35 lat. Kurs otrzymałem jako prezent i zamierzam jak najwiecej z niego skorzystać, a potem może i nawet wykupić następny. Pozdrawiam forumowiczów.

• Lubię! 2

Dobry wieczór wszystkim,

Widzę tutaj sporo ciekawych artykułów, przedstawionych w merytoryczny sposób. 

Wracam do elektroniki po kilkuletniej przerwie - skorzystam z zawartej tutaj wiedzy. 

Pozdrawiam!

Tomek_

• Lubię! 1

@Stohg cześć Paweł, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Tomek_ witam na Forbocie 🙂 Miło słyszeć, że nasze materiały są ciekawe dla kolejnej osoby. Zachęcam do stałej aktywności na forum!

• Lubię! 1

Cześć, tu Sylwek. Elektronik z wykształcenia, zawód wykonywany programista. Kupiłem zestaw Forbot do nauki elektroniki (I, II i III), aby zainteresować elektroniką moje dzieci. Jesteśmy po pierwszej lekcji a żeby nie było całkiem "na sucho" to podłączyliśmy kilka diod na płytce stykowej 🙂. Cały pomysł wziął się stąd, że parę miesięcy temu zachciało mi się zbudować kontroler MIDI (na arduino) i zobaczyłem jak się wiele zmieniło od czasu gdy sam zaczynałem (zestawy Młody elektronik z TELPODu).

Pozdrawiam

• Lubię! 1

@sylwekp witam na forum! Dzięki za wybór zestawów Forbota, mam nadzieję, że kursy będą pomocne podczas wspólnej nauki!

@pilchus cześć Mateusz, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

Mam na imię Grzegorz 49 lat. Od dłuższego czasu planowałem rozpocząć przygodę z elektroniką jednak, brak czasu, możliwości zdobycia zrozumiałych materiałów sprawił i wiele innych przyczyn sprawiły że zaczynam dopiero teraz. Cieszę się, że natrafiłem w internecie na waszą stronę. Pozdrawiam.

• Lubię! 1

@Kuk witam na forum, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Zachęcam do stałej aktywności na Forbocie 🙂 

witam 

Jestem Mikołaj . mam 16 lat 

Uczę się w szkole na elektro mechanika pojazdów samochodowych na praktykach montuje alarmy haki i inne .Mi to się podoba ;]

interesuje się dronami  FPV  chciał bym złożyć takiego  ,  coś  tam zaczynam łapać .obecnie tylko odwagi brakuje ;]

chciał bym poznać trochę technologii  bo technologia goni technologie ;]

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...