Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Witam, na imię Dominik, jestem programistą z kilkunastoletnim stażem (c#,python,cpp/qt, bazy), ostatnio zainteresowałem się tematem programowania dronów oraz ich budowy, a przy tym chcę bardziej zainteresować się elektroniką. Podczas budowy swojego pierwszego drona FPV objawiło się, że moje umięjętności lutowania są raczej słabe, chcę to poprawić, kupiłem odpowiedni zestaw i jestem 🙂

Edytowano przez pieczara
  • Lubię! 1

Cześć, mam na imię Olek.

Na co dzień zajmuję się konstruowaniem w CADzie. Od zawsze mnie ciągnie w stronę elektroniki i co jakiś czas wracam do tematu, gdy potrzebuję zbudować jakiś prosty układ. Przypadkiem trafiłem na Wasz kurs i mam nadzieję, że nauczę się bardziej zaawansowanych tematów :)

Pozdrawiam!

• Lubię! 1

@pieczara cześć Dominik, witam na Forbocie i mam nadzieje, że nasze materiały będą pomocne. Elektronika mocno łączy się z programowaniem, więc masz wiele możliwości.

@olecus witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@Jas2010 cześć Jasiek, witam na Forbocie! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało!

• Lubię! 2
11 minut temu, Treker napisał:

@pieczara cześć Dominik, witam na Forbocie i mam nadzieje, że nasze materiały będą pomocne. Elektronika mocno łączy się z programowaniem, więc masz wiele możliwości.

@olecus witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@Jas2010 cześć Jasiek, witam na Forbocie! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało!

Dziękuję.

• Lubię! 1

Cześć. Parę lat po studiach postanowiłem odświeżyć temat elektroniki. Przypomnieć sobie, to co już wiem, dowiedzieć się czegoś nowego, zrobić coś ciekawego. Mam nadzieję ze wytrwam w postanowieniu i nic mi nie przeszkodzi.

• Lubię! 2

@Darth_ty cześć! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką. W razie problemów pytaj śmiało na forum!

@Xenoves cześć Krzysiek, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 będzie pomocny 🚀

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...