Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, mam na imię Wojtek, moja wiedza o elektryce/elektronice jest prawie zerowa więc coś postanowiłem z tym zrobić. Zawsze mnie interesowało za dzieciaka jak się "naprawiało radio" tzn niszczyło doszczętnie, jak to te wszystkie małe kolorowe "robaczki" działają w środku. A że dopiero teraz coś w tym kierunku zrobiłem - no cóż bywa, lepiej tak niż wcale. Może chwycę zajawkę i coś poważniejszego z tematem podziałam. 

Hej :)

• Lubię! 1

Cześć wszystkim 🙂

Podobnie jak kolega wyżej, wieloletni programista, w końcu zebrałem się do realizacji projektów na Arduino i nadrobienia podstaw z zakresu elektroniki i podstaw automatyki 🙂 Obecnie w trakcie kursu Aruduino

• Lubię! 1

@Voytech cześć Wojtek, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne! W razie problemów pytaj na forum 🙂

@dawidmkrk witam na forum i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

Cześć wszystkim! Szukając informacji na temat elektroniki trafiłam na forbota. Jestem totalnym laikiem w tym temacie, więc zaczynam od kursu elektroniki, poziom 1. Mam nadzieję, że motywacja mnie nie opuści i dotrwam do końca i może złapię zajawkę 🙂

• Lubię! 1

Serdecznie witam wszystkich. Na imię mam Marek i jestem z Torunia. Elektroniką interesuję się od zawsze ale....nigdy tak do końca Taki trochę słomiany zapał mam.  Interesuję się właściwie wszystkim więc zgodnie z powiedzeniem w niczym nie jestem dobry. Zresztą z wykształcenia jestem ekonomistą Jeszcze raz pozdrawiam.....

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...