Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam! 

Świadomy jestem potęgi jakie daje nam obecna technika i elektronika, choć nigdy aż do teraz nie byłem wstanie przetestować wiedzy jakie one nam oferują w praktyce. Myślę, że to najlepszy moment by zacząć, a przynajmniej im szybciej tym lepiej! 

• Lubię! 1

cześć, jestem Gerard i nie miałem nigdy nic wspólnego z elektroniką ale mam w głowie kilka ciekawych dla mnie pomysłów i chciałbym nieco poduczyć się w tej dziedzinie i postarać się je zrealizować 🙂 

• Lubię! 1

@Lukaszmajamen cześć Łukasz, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z RPi w praktyce!

@Absent witam na forum, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

@Mariuani witam na Forbocie i życzę samych sukcesów w 2024 roku!

@ASTEREF witam na forum, oby nasze kursy pomogły! W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@adinhtl witam na forum i również życzę wszystkiego najlepszego!

@m4ko witam na Forbocie!

@Gerkol cześć Gerard, w takim razie życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

• Lubię! 2

Witam wszystkich serdecznie oraz szczęśliwego nowego roku 🙂

Ten rok zaczynamy z kursem elektroniki i technik cyfrowej. Liczę na złapanie bakcyla 😛 Jestem młodym elektrykiem który wciąż próbuję więcej rozumieć więc zaczynamy przygodę w jednej z najbardziej rozbudowanych dziedzin.

Zdrowia dla wszystkich!

• Lubię! 2

@Artem2024 witam na forum, życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Bogu1998 witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało na forum!

Cześć wszystkim , tu Amelia👋 

Zawitałam tutaj, żeby lepiej “zakolegować” się z elektroniką od praktycznej strony. 

Pozdrawiam 🫡 

• Lubię! 1

Pozdrawiam Wszystkich.

Na razie cieszę się, że tu jestem i liczę, że uda mi się skorzystać w pełni z oferowanych tu kursów.

Jestem emerytem. Uważam, że na naukę nigdy nie jest za późno, szczególnie, gdy coś nas interesuje.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...