Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam.

Jestem Dominik.

Zaczynam dziś moją przygodę z podstawami elektroniki poziomem 1, gdyż mnie zachęcił do tego wujek. Sam jestem w 2 klasie technik programista.

Bardzo się cieszę i jestem podekscytowany.

Pozdrawiam

Dominik

• Lubię! 1

Cześć mam na imię Łukasz, trafiłem na forum dzięki kursom FORBOTA dotyczącym elektroniki, dopiero poznaję elektronikę więc jeszcze wiele przede mną. Dzięki forum i Waszej pomocy mam nadzieję nauczyć się tu wielu interesujących rzeczy. Jestem samoukiem, nie mam wykształcenia w kierunku elektronicznym, ale zawsze mnie ona ciekawiła, tak więc moja obecność na forum to przygoda i poznawanie. 

• Lubię! 1

Witam. Linuksiarz jak to brzydko mówią, wychowany na 386, lat 50. Zaczynałem od Raspberry Pi 1. Malinki jako antidotum na mniejsze obciązenia, na wszystko co w uzbrojonej szafie serwerowej waży 200kg. Slackware to moje ulubione distro...  od zawsze.

• Lubię! 1

@kol witam na forum i zachęcam do stałej aktywności na forum 🐧

@Polski_Krolik witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂 

(edytowany)

Witam.

Mam na imię Damian. Trafiłem tutaj przez przypadek, szukając informacji na inny temat ale cieszę się, że tu jestem.

Ogromna kopalnia wiedzy i informacji.

Edytowano przez Kwoka
  • Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...