Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich specjalistów, młodych techników oraz ciekawskich forumowiczów rozpoczynających swoją przygodę z elektroniką lub szukających inspiracji w swoich projektach.

Mam na imię Romuald i należę do ostatniej grupy i tak jak większoś społeczności, której częścią dzisiaj się staję poszukuję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania w zupełnie nowym dla mnie wymiarze. Startuje od zera przechodząc kolejne kursy, które pomogą mi zrozumieć złożoną jeszcze tematykę, aby w niedalekiej przyszłości wykorzystać praktyczne jej zastosowanie w ciekawych projektach. 

• Lubię! 1

@Makawita Cześć Miłosz! Nasze forum to przyjazne miejsce dla początkujących! Mam nadzieję, że odnajdziesz tu inspirację do nauki 🚀
@nowotko Witaj! Na naszym forum nie ma głupich pytań 🙂 Jednak nie jest to miejsce do zadawania pytań o elektronice, proszę załóż temat w tej kategorii, wtedy zapewne szybko otrzymasz na nie odpowiedź https://forbot.pl/forum/kategoria/10-zupelnie-zieloni/ 
@Szrinker Witaj na Forbocie! Zachęcam do stałej aktywności 😊
@szredinger Cześć! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć, życzę powodzenia w nauce! 😄

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...