Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Dzień dobry!
Kamil, 31 lat wracam do zabaw z elektroniką od czasu podstawówki coś tam umiem ale jeszcze mało.
W miarę możliwości będę się tu chwalił swoimi dokonaniami z elektroniką.

Edytowano przez Pesa_elf
  • Lubię! 2

Cześć, nazywam się Adam i mam 30 lat. Na co dzień pracuję w hurtowni sprzętu studyjnego foto-video. Mam do czynienia z lampami studyjnymi jak i pierścieniowymi, a tak się dobrze składa, że również je serwisujemy. Jest to prosta naprawa polegająca na wymianie całych płytek. Chciałem trochę bardziej zgłębić temat i zapoznać się z elektroniką. Zawsze mnie to interesowało, niestety sposób przekazywania wiedzy w szkole średniej nie był zbyt owocny.
Natrafiłem na Forbot podczas przeglądania filmów i muszę przyznać, że bardzo ciekawie i zrozumiale tłumaczycie zagadnienia. Dodatkowo dajecie możliwość nauki praktycznej, czego bardzo mi brakowało. Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do grona początkujących i będę wdzięczny za wszelką pomoc i podpowiedzi. 🙂

• Lubię! 1

Dzień dobry. Pozwólcie, że się przedstawię. Nazywam się Mariusz i mam 33 lata. Wcześniej nie miałem do czynienia z elektroniką, ale dzięki kursom oferowanym przez Forbot, mam okazję poszerzać swoje horyzonty. Zawodowo jestem żołnierzem, jednakże nieustannie dążę do rozwijania swoich zainteresowań i poznawania nowych rzeczy. Cieszę się, że jestem częścią tej społeczności, w której ludzie są tak kompetentni i chętni do dzielenia się swoją wiedzą. Dziękuję wszystkim za tworzenie tak potężnego narzędzia do nauki jakim jest Forbot.

• Lubię! 1

@Aq4nn cześć Adam, witam na forum 🙂 Miło słyszeć, że nasze materiał są pomocne. W razie problemów pytaj śmiało 🚀

@Piotr77777 cześć Piotr, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 😉

@mariusz89zdw cześć Mariusz! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

@ZBYCH17 witam na forum i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce! W razie problemów pytaj śmiało na forum 😉

Dzień dobry,

Mam 43 lata i rozpoczynam kurs STM32 L4. Skończyłem ZSE w Bydgoszczy, ale w zawodzie elektronika nie pracuję od dwudziestu lat. Nadal jednak elektronika jest moim hobby i chcę tą pasję rozwijać.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

• Lubię! 1

@JDemski witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasz kurs będzie pomocny - życzę udanych eksperymentów z STM32L4 w praktyce!

Cześć! 

Jestem Patryk, mam 26 lat. Zawsze chciałem nauczyć się elektroniki, tylko zawsze w życiu wypadało coś ważniejszego i nie do końca też wiedziałem od czego zacząć. Akrualnie jestem na etapie otworzenia pudełka z kursem podstaw elektroniki poziom 1. Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że to będzie wspaniala przygoda. 😀

• Lubię! 2

@XATRYK cześć Patryk, witam na Forbocie! Cieszę się, że zaczynasz od naszych kursów 🙂 W razie problemów pytaj śmiało na forum.

• Lubię! 1

Witam wszystkich. Poszukując zajęcia na długie jesienno-zimowe wieczory wpadłem na stronę forbot.pl i po pewnym czasie zdecydowałem się spróbować. I oto jestem. Pozdrawiam i życzę wszystkim (również sobie) cierpliwości i wytrwałości:)

• Lubię! 2

Cześć wszystkim!  Programowanie uC jak i elektronika stały się moją pasją jakiś rok temu. I tak z z małego biurka zrobił się mały warsztat 😄

Jako żółtodziób raczej będę męczył pytaniami, lecz chętnie pomogę bardziej żółtym jak tylko będę mógł 🙂

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...