Skocz do zawartości

Biblioteka do Eagle enkodera

daniel89

Pomocna odpowiedź

Cześć,

Ktoś z was tworzył może bibliotekę do AM4096 w Eagle 9.2.2 . Jeśli tak to może się podzielić ?

Przy okazji jeśli ktoś posiada bibliotekę do mocowania silnika Pololu z osią tylną to był bym wdzięczny jak by udostępnił, bo te podane przez administratora nie działają u mnie w Eagle 9.2.2.

Edytowano przez daniel89

Dnia 3.01.2019 o 21:49, daniel89 napisał:

Przy okazji jeśli ktoś posiada bibliotekę do mocowania silnika Pololu z osią tylną to był bym wdzięczny jak by udostępnił, bo te podane przez administratora nie działają u mnie w Eagle 9.2.2.

Nie widziałem takiej gotowej biblioteki do nowej wersji. Pytanie czy potrzebujesz odwzorować dokładnie te mocowania czy chodzi Ci tylko o rozstaw otworów montażowych, bo jeśli o to drugie to chyba najlepiej objeść się bez biblioteki i po prostu wstawić ręcznie dwa otwory w PCB (bazując na rysunku technicznym producenta). Alternatywnie możesz też namalować swoją bibliotekę. Artykuł jest dość stary i bazuje na innej wersji EAGLE, ale filozofia tworzenia biblioteki będzie raczej analogiczna: Cadsoft Eagle – część 3 (Tworzenie biblioteki)

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.