madik Napisano Wrzesień 24, 2009 Udostępnij Napisano Wrzesień 24, 2009 Czy ktoś zapomniał o filmie "gwiezdne wojny"? Myślę że nikt i każdemu utkwił w pamięci robot R2-D2. W tym poście zobaczycie przeróbkę R2-D2 pewnego czytelnika magazynu Popular Science. A zresztą co będe gadać. Zobaczcie sami 😅 \ Źródło: www.popsci.com/diy/article/2009-09/star-wars-gaming-rig Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Brosper Wrzesień 24, 2009 Udostępnij Wrzesień 24, 2009 Trochę rozwiną tą wypowiedź. [...]We wnętrzu R2-D2 zmieściły się następujące konsole: NES, SNES, Nintendo 64, Genesis, Dreamcast, Playstation, Xbox oraz PlayStation 2. Szkoda, że nie ma żadnego przedstawiciela najnowszej generacji, ale myślę, że i tak będzie w co grać. Jednak nie to jest najfajniejsze! Najlepsze jest to, że w zestawie znajduje się jeszcze projektor, którym można wyświetlać obraz z gier bezpośrednio na specjalnym ekranie lub po prostu na ścianie naszego pokoju. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
madik Wrzesień 24, 2009 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 24, 2009 Troche zabawny ten projekt, ale bardzo pomysłowy i można podziwiać autora 😃 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
olimek Wrzesień 25, 2009 Udostępnij Wrzesień 25, 2009 Nie no R2-D2 pierwsza klasa. Swoją drogą to ciekawe ile go kosztowało całe przedwsiębzięcie 😋 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
szym86 Grudzień 21, 2009 Udostępnij Grudzień 21, 2009 Mam pytanko o tematyce podobnej : Mam w szafie dwie stare konsole Playstation 1 , do czego w obecnych czasach można je wykorzystać ? poza rozmontowaniem na części i graniem Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Grudzień 21, 2009 Udostępnij Grudzień 21, 2009 Jak nie chcesz grać, to sprzedaj, albo oddaj, chętnie przygarnę 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
nes86 Grudzień 21, 2009 Udostępnij Grudzień 21, 2009 Z Playstation przydadzą ci się zasilacze impulsowe. A reszta raczej do niczego się nie nada. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź