Armir Napisano Kwiecień 5, 2010 Udostępnij Napisano Kwiecień 5, 2010 Witam Potrzebuje 6szt KTIR0711S. Proszę o kontakt GG:13960018. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mihau Kwiecień 5, 2010 Udostępnij Kwiecień 5, 2010 Kup na TME. Za przesyłkę tak, czy tak zapłacisz, a przy okazji kup sobie parę innych rzeczy. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Kwiecień 5, 2010 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 5, 2010 Wiem że są w tme. Tylko przesyłka 14 zł. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 5, 2010 Udostępnij Kwiecień 5, 2010 Nigdzie indziej ich przez internet nie dostaniesz: http://elecena.pl/search?q=KTIR0711S Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Armir Kwiecień 5, 2010 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 5, 2010 Wiem. Myślałem że ktoś ma w domu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
paradox91 Kwiecień 6, 2010 Udostępnij Kwiecień 6, 2010 https://www.forbot.pl/forum/topics35/sprzedam-plytke-z-czujnikami-ktir0711-vt3274.htm#25858 Może to cię zainteresuje. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Kwiecień 6, 2010 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 6, 2010 Już kupiłem je w tme. Dzięki za odpowiedzi. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »