Skocz do zawartości

Jakie książki

Pomocna odpowiedź

Napisano

Cześć .

Jakie książki bym potrzebował do zbudowania egozszkieletu ❓

Mam jakąś jedną chcę się spytać czy też mi się przyda .

Podstawy mechatroniki

autor : Turowski Janusz

Pozwól, że zgadnę, chcesz zbudować egzoszkielet - masz zero doświadczenia (lub minimalne) i budżet 2000zł? Odpuść sobie, użyj wyszukiwarki i zobacz jak skończyły się historie innych, którzy próbowali tego samego.

jozio, twój podpis łamie regulamin, popraw.

Jacekmax, nie masz szans na zbudowanie egzoszkieletu - uwierz nam, zaoszczędzi Ci to sporo nerwów 😉 Napisz nam jeszcze tylko jeszcze jakie masz doświadczenie i jaki budżet - to rozwiążemy sprawę dalej.

ja chcę tylko poczytać o tym facynuje mnie Zbroja co jest w filmie Iron Man to jest coś zbliżone do egzoszkieletu i chcę poczytać albo zrobić jakieś plany do budowy a później budowa tego 😃

doświadczenie - bardzo niskie , zerowe

kasa - tak 2000 - 3000 tysiące

Spokojnie, musi sprubować, Jacekmax jeżeli nie wyjdzie coś, pisz do mnie, sprubuję ci pomuc, nawet jeżeli inni w ciebie wątpią, puki ty w siebie nie wątpisz możesz coś zdziałać. Obejżyj sobie te książki, do których dałem ci link.

tam jest 32 książki może powiec jakie książki mam przeczytać ( podaj numery ) które są mi potrzebne do tego .

Adminek pomażyć to chyba można i poczytać o tym ❓

Niestety, ale nie znajdziesz książek o tej tematyce po pl. Musisz zadowolić się szukaniem informacji w internecie. Z taką sumą nawet się nie zabieraj za budowę 😉 Potrzebowałbyś pewnie z jakieś 100 tysięcy na dobry start 😉

jozio, te błędy ortograficzne to jakaś forma zabawy, o której nie słyszałem?

Jeszcze chwila i dostaniesz zakaz pisania.

Ehh widać że są wakacje ... wysyp chętnych do budowania egzoszkieletów z puszek po owocach i krzeseł. Po prostu porażka co się dzieje z tym forum, proponuję wprowadzenie nowej rangi "Niszczyciel marzeń" i oczywiście zgłaszam swoja kandydaturę na to stanowisko!

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...