Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witam!

Sprzedam tanio silniczki i serwa! Sprzedam też optoelektronikę, mini kamerki od 0,5pixeli do 5 pixeli Carl Zissa! Sprzedam tanio mini wyświetlacze kolorowe! Tanio też sprzedam laptopy i akcesoria do nich w postaci matryc, dysków twardych itp. Jeśli czegoś potrzebujesz napisz a znajdę to dla Ciebie!

Pozdrawiam

Krzysztof

co to znaczy "tanio" w połączeniu z laptopami ? Szukałem jakiegoś złoma do 100-200zł... jako bazę robota ;]

Lista by zajęła parę stron tego co mam do zaoferowania dlatego jeśli coś potrzebujecie piszcie to napisze czy to mam na stanie to raz, dwa laptopa za 100-200zł możesz mieć u mnie na pewno. Jeśli potrzebujesz takiego "złoma" na chodzie z portem COM napędem CDROM możesz mieć za 100zł wszystko zależy jakie parametry potrzebujesz. Odbiór osobisty w szczecinie lub wysyłka ( nie wysyłam kartofli 🙂 - zawsze można sprawdzić paczkę przed zapłatą poczta taką usługę oferuje)

Ciężko mi w ciemno strzelać parametry;] Niemożliwe ze masz tego aż tyle żeby nie dało się skatalogować 😃

Interesuje mnie dokładnie tak jak pisałeś. Sprawność, port Com, bateria, i jakbyś posiadał do niego zasilacz to już wogóle niebo. A tak to w sumie wszystko mi jedno. Najlepszy do 100zł 😋

za 100zł możesz mieć laptopa toshiba z zasilaczem, cdromem, dyskiem twardym, baterią, ekranem 12 cali, kartą dźwiękową, sprawnym portem COM.

co do listy to proszę pytać co potrzebujecie mam głównie laptopy i części do nich, telefony i częsci do nich, kamerki, wyświetlacze kolorowe i graficzne, silniczki, oscyloskopy, cbradia, zdalne sterowanie, monitory lcd i częsci elektronicznych - nie mam wszystkiego ale może to co będziecie chcieli będę miał. Sporządzenie wszystkiego i opisanie zajęło by rok - litości.

A więc mi jest potrzebny laptop (złom) w cenie ok.50zł. Cena dlatego taka niska ponieważ nie potrzebuję matrycy, ważne żeby tylko działał i miał port LPT. Jeszcze jakąś najtańszą kamerkę. To jeszcze nie wszystko co potrzebuję 😅

jakie masz serwa i po jakich cenach? Jakieś małe(możliwie przenosne) oscyloskopy masz? Pokaż zdjęcia kamerek, czy mają jakiś sensowny interfejs?

Brałbym tą toshibę ale dopiero we wrześniu niestety. Teraz jestem poza krajem i nie bardzo mam jak. Dasz radę odłożyć ?:]

Spoko nie ma problemu - oferta jest cały czas aktualna więc we wrześniu można kupić - wystarczy się zgłosić 🙂

Co do laptopa za 50zł mam takiego z lpt com cd. Toshiba. Kamerki też są zależy ile pix potrzebujecie

Serwa z przekładniami - wieczorem zrobię zdjęcia i umieszczę

To ja tego laptopa za 50 zł rezerwuje. Chcę się upewnić, że normalnie odpala i jest kompletny (HDD, Procek, Ram itd.). Ty masz te kamerki, to ile by kosztowała taka aby obraz był w miarę wyraźny. Jak jeszcze coś wymyślę to też powiem. Prosiłbym jeszcze o foty laptopa i ewentualnie kamerki. To kiedy można najbliżej zrealizować zamówienie?

Zdjęcia w załączniku, mogę zaproponować szarą toshibę z matrycą kompletną w tej cenie lub bardzo ciennką i lekką toshibę portege tez z dyskiem ale bez matrycy, można odłączyć zawiasy i klapę i uzyskujemy cieniutki i lekki komputerek który można podpiąć do każdego monitora. Proponuje kamerkę 5 MPix Carl Zeiss ( w załączniku fotka ) lub 2Mpix. Można odebrać osobiście i na miejscu sprawdzić lub ewentualnie wysyłka za wpłatą z góry lub za pobraniem zgodnie z cennikiem Poczty. Okres wysyłki wciągu 24h

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...