Skocz do zawartości

KONKURS MICROMOUSE 2010 - POLITECHNIKA WARSZAWSKA!

Wojo666

Pomocna odpowiedź

Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie MICROMOUSE2010 - można zapisywać się oddzielnie na trzy różne konkurencje (micromouse, linefollower, minisumo).

Konkurs odbędzie się w pierwszej połowie października (edit: konkurs zostanie jednak przeniesiony na następny rok - patrz kilka postów niżej) w budynku Wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej (ul. św. Andrzeja Boboli 8).

Zapisy oraz wszelkie niezbędne informacje (w tym regulaminy) odnaleźć można na stronie konkursu:

www.micromouse2010.pl

Strona wciąż może ulegać aktualizacji.

Pozostałe pytania należy kierować pod adres konkurs@micromouse2010.pl

Organizatorami konkursu jest koło naukowe automatyki i robotyki Wydziału Mechatroniki PW Robomatic (robomatic.org).

Wojo666, w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o typie napędu. Rozumiem że dopuszczone są silniki spalinowe? Czy miejsce w którym odbędą się zawody jest przystosowane do tego? (spalin)

Fakt, nie ma w regulaminie nic o wspomniane, jednak myślę, że w najbliższym czasie będzie to zmienione, gdyż konkurs będzie się odbywał w budynku wydziału i o spalinach raczej nie ma mowy. Nie jest to na razie oficjalne stanowisko organizatorów w tej sprawie, ale myślę, że inaczej być nie może;)

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Niestety z pewnych niezależnych od nas przyczyn (przede wszystkim wakacyjny sezon ogórkowy) konkurs MicroMouse2010 zostanie przeniesiony o najprawdopodobniej pół roku. Wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszamy. Strona konkursu będzie jednak wciąż działać - nadal można pytać, zgłaszać swoje uwagi dotyczące konkursu oraz rejestrować drużyny za pośrednictwem strony internetowej oraz e-maila. Gdy już zapadnie decyzja odnośnie wznowienia organizacji konkursu i będziemy już znali jego nową datę (chociażby przybliżoną), przekażemy tę informację jak najszybciej.

Prosiłbym również w związku z tym administratora o zmianę daty konkursu w kalendarzu forum (szczególnie chodzi mi o tę pierwszą połowę października, która jest już nieaktualna) - z góry dziękuję!

Pozdrawiam.

Powiem szczerze, że cieszy mnie, że koledzy z PW chcą coś zorganizować, ale chłopaki... toż to już trochę wstyd, tak przesuwać i przesuwać... Weźcie się ogarnijcie, ustalcie raz i porządnie termin i zróbcie zawody, albo nie róbcie i dajcie sobie spokój jak nie wychodzi.

@prokto - przyznam szczerze, że mi to również się bardzo nie podoba, jednakże to nie ja tutaj mam największy wpływ na to, co się dzieje. Obiecuję, że gdy znów w październiku będziemy razem na uczelni to pogadam z chłopakami w 2*n oczów (oczu?) i podejmiemy męską decyzję co, gdzie i kiedy. W sumie już zrobiliśmy tyle, że głupio byłoby tego nie skończyć:/

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.