Wojo666 Napisano Sierpień 3, 2010 Udostępnij Napisano Sierpień 3, 2010 Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie MICROMOUSE2010 - można zapisywać się oddzielnie na trzy różne konkurencje (micromouse, linefollower, minisumo). Konkurs odbędzie się w pierwszej połowie października (edit: konkurs zostanie jednak przeniesiony na następny rok - patrz kilka postów niżej) w budynku Wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej (ul. św. Andrzeja Boboli 8). Zapisy oraz wszelkie niezbędne informacje (w tym regulaminy) odnaleźć można na stronie konkursu: www.micromouse2010.pl Strona wciąż może ulegać aktualizacji. Pozostałe pytania należy kierować pod adres konkurs@micromouse2010.pl Organizatorami konkursu jest koło naukowe automatyki i robotyki Wydziału Mechatroniki PW Robomatic (robomatic.org). Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 4, 2010 Udostępnij Sierpień 4, 2010 pierwszej połowie października Znany jest dzień tygodnia (weekend czy pn-pt)? Zrobiłem aktualizację w kalendarzu: https://www.forbot.pl/forum/events.php?mode=view Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Kaytec Sierpień 6, 2010 Udostępnij Sierpień 6, 2010 Wojo666, w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o typie napędu. Rozumiem że dopuszczone są silniki spalinowe? Czy miejsce w którym odbędą się zawody jest przystosowane do tego? (spalin) Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Wojo666 Sierpień 6, 2010 Autor tematu Udostępnij Sierpień 6, 2010 Fakt, nie ma w regulaminie nic o wspomniane, jednak myślę, że w najbliższym czasie będzie to zmienione, gdyż konkurs będzie się odbywał w budynku wydziału i o spalinach raczej nie ma mowy. Nie jest to na razie oficjalne stanowisko organizatorów w tej sprawie, ale myślę, że inaczej być nie może;) Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Wojo666 Sierpień 17, 2010 Autor tematu Udostępnij Sierpień 17, 2010 Niestety z pewnych niezależnych od nas przyczyn (przede wszystkim wakacyjny sezon ogórkowy) konkurs MicroMouse2010 zostanie przeniesiony o najprawdopodobniej pół roku. Wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszamy. Strona konkursu będzie jednak wciąż działać - nadal można pytać, zgłaszać swoje uwagi dotyczące konkursu oraz rejestrować drużyny za pośrednictwem strony internetowej oraz e-maila. Gdy już zapadnie decyzja odnośnie wznowienia organizacji konkursu i będziemy już znali jego nową datę (chociażby przybliżoną), przekażemy tę informację jak najszybciej. Prosiłbym również w związku z tym administratora o zmianę daty konkursu w kalendarzu forum (szczególnie chodzi mi o tę pierwszą połowę października, która jest już nieaktualna) - z góry dziękuję! Pozdrawiam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
prokto Sierpień 17, 2010 Udostępnij Sierpień 17, 2010 Powiem szczerze, że cieszy mnie, że koledzy z PW chcą coś zorganizować, ale chłopaki... toż to już trochę wstyd, tak przesuwać i przesuwać... Weźcie się ogarnijcie, ustalcie raz i porządnie termin i zróbcie zawody, albo nie róbcie i dajcie sobie spokój jak nie wychodzi. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Sierpień 18, 2010 Udostępnij Sierpień 18, 2010 Wojo666, data usunięta, dodałem też link do tego tematu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Sierpień 18, 2010 Udostępnij Sierpień 18, 2010 No niestety, później będą znowu sesje i znowu termin zostanie przesunięty. Trzeba było trzymać się terminu Bionikalii, czyli początku grudnia. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Wojo666 Sierpień 19, 2010 Autor tematu Udostępnij Sierpień 19, 2010 @prokto - przyznam szczerze, że mi to również się bardzo nie podoba, jednakże to nie ja tutaj mam największy wpływ na to, co się dzieje. Obiecuję, że gdy znów w październiku będziemy razem na uczelni to pogadam z chłopakami w 2*n oczów (oczu?) i podejmiemy męską decyzję co, gdzie i kiedy. W sumie już zrobiliśmy tyle, że głupio byłoby tego nie skończyć:/ Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »