Skocz do zawartości

Lista małych zmian na Forbocie

Pomocna odpowiedź

Elvis, ok dzięki za informację, a jakby się błąd ponowił, to będę wdzięczny za zrzut ekranu 😉

• 2 tygodnie później...

Od dziś część osób korzystająca z powiadomień o nowych artykułach (na maila) została przeniesiona do nowego systemu. Gdyby pojawiły się jakieś problemy, to proszę o informację przez formularz kontaktowy: https://forbot.pl/blog/kontakt Przypominam, że jeśli liczycie na odpowiedź, to należy w zgłoszeniu podać prawdziwy adres... Kieruję to do osoby, która zgłosiła problem z mailingiem podając zmyślony adres, na który nie mogę odpisać i nie wiem o kogo chodzi... 😉

Od dziś na blogu można zapisać się na szybkie powiadomienia (push) o nowych wpisach i ogłoszeniach opublikowanych na Forbocie. W tym celu należy kliknąć w mały, czerwony dzwoneczek. Zachęcam do testów - powiadomienia można w każdej chwili wyłączyć 🙂

• 4 miesiące później...

Treker, wczoraj w nocy zostało wprowadzone kilka większych zmian na blogu, których zadaniem jest przyspieszenie strony. Wszystko powinno wyglądać tak samo, ale ładować się szybciej. Gdyby pojawiły się jakieś problemy to proszę o sygnały 🙂

• 1 miesiąc później...

Dodałem małe informacje, które powinny ograniczyć liczbę postów ze źle wstawionymi grafikami lub kodami Arduino, które nie są objęte odpowiednimi tagami.

14085-2017-08-24_22-30-08-1599.gif

e5120-2017-08-24_22-30-44-1601.gif

• 6 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...