Skocz do zawartości

Lista małych zmian na Forbocie

Pomocna odpowiedź

Chrome trzyma sporo rzeczy w swoim cachu, mimo odświeżenia wszystkiego po stronie serwera Chrome ma dalej stare wersje - po wyczyszczeniu danych przeglądarki wszystko wraca do normy,

Musi działać 😉 Tak jak pisałem w razie problemów przed zgłaszaniem błędu proszę odświeżyć stronę i usunąć cache przeglądarki.

- zmieniłem minimalnie kolory w nagłówku

- wprowadziłem znaczne zmiany w funkcjonowaniu portalu - teraz wszystko powinno działać znacznie szybciej. Skompresowałem sporo rzeczy, poprawiłem kody etc.

• 1 miesiąc później...
  • 4 miesiące później...

Zaniedbałem ostatnio ten temat, nie publikowałem tutaj informacji o wprowadzanych zmianach, ale chyba nikomu nie zaszkodzi.

- wyłączyłem tag [you], przydatność jego jest raczej znikoma, a zawsze wywoływał tylko zamieszanie i problemy

• Lubię! 2
  • 3 tygodnie później...

- zabrałem się za "zaniedbaną" część portalu czyli rotator z polecanymi artykułami. Teraz codziennie pojawiają się tam nowe artykuły, na które warto zwrócić uwagę. Cieszę się, że tak wiele osób zaczęło z tego korzystać 🙂

Tak jak wspomniałem, nowe artykuły pojawiają się tam codziennie, więc pewnie kiedyś również przyjdzie czas na piloty 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...