Skocz do zawartości

Problem z połączeniem ESP z generatorem wysokich napięć

Krzysztof_kl
Wiadomość dodana przez Treker,

Uwaga! Projekty z generatorami wysokiego napięcia (i nie tylko) mogą być groźne dla życia i/lub zdrowia. Odradzamy osobom początkującym eksperymentowanie z tego typu urządzeniami.

Pomocna odpowiedź

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

@Krzysztof_kl Jest godzina 5 rano a ja już od 20 minut uczę się obcego języka, następnie muszę iść do pracy. Czy muszę się uczyć , wszak dość dobrze już nim władam - nie muszę , ale chcę i dlatego WCZEŚNIE IDĘ SPAĆ i jestem wyspany, a jak jestem wyspany to wiedza lepiej przychodzi i sprawia to przyjemność.

Wstawać się nie chce (zmęczenie - uczucie negatywne) , ty chcesz dodać inny bodziec negatywny... dwa minusy nie dadzą ci plusa, jedynie spowoduje to wzrost frustracji i podświadomą niechęć do czynnika, który zmusza cię do wstania (szkołą, praca itp.). Jednocześnie nie chcesz dostrzec swojego błędu.

Wracam do nauki języka , który nigdy nie był moim językiem , którym bym  chciał mówić, no ale jak mieszkam tutaj to po prostu muszę się dostosować. Nie narzekam przyzwyczaiłem się i odnajduję ciekawe rzeczy w gramatyce i sposobie myślenia itd. 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.