Skocz do zawartości

Inteligentny łapacz zaginionych kluczy Michała

Pomocna odpowiedź

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

9 godzin temu, ethanak napisał:

Przecież masz esp32 w kamerze

Ta płytka co używam to ADEAS UNO posiada dwa procki jeden odpowiada za kamerę i komunikację i system operacyjny a drugi jest dla mnie do programowania podejrzyj sobie specyfikacje poniżej przesyłam link www.adeas.pl

A dla osób takich jak ja co nie za bardzo ogarniają jak robić aplikacje po stronie serwera to jest to super rozwiązanie. Kiedyś używałem blynka ale tam trzeba cały czas płacić a tu jest to w cenie produktu.

• Lubię! 1

14 minut temu, SOYER napisał:

@AdamNowak napisz coś więcej o tych modułach. Jesteś ich producentem, dystrybutorem, pomysłodawcą? Opisz system webOS, przedstaw składniki, ceny. 

Lubimy jasne sytuacje;).

jestem tylko użytkownikiem. Jeśli potrzebujesz więcej informacji na ten temat to zachęcam wejdź na stronę i poczytaj nie chcę tutaj pisać żeby nie naruszać regulaminu a poza tym temat tego posta dotyczy zabawki która zrobiłem dla syna i o niej chętnie się wypowiem 

Zapytałem, bo koincydencja wydaje się wyraźna. Produkt jest bardzo świeży na rynku, użytkownik bardzo świeży na forum, w swoich dwóch pokazanych projektach pokazuje akurat ten produkt.

Skoro twierdzisz, że tylko użytkujesz, napisz gdzie się dowiedziałeś o tym produkcie, gdzie i kiedy go kupiłeś? Ile trwała budowa tych projektów.

(edytowany)
27 minut temu, SOYER napisał:

Zapytałem, bo koincydencja wydaje się wyraźna. Produkt jest bardzo świeży na rynku, użytkownik bardzo świeży na forum, w swoich dwóch pokazanych projektach pokazuje akurat ten produkt.

Skoro twierdzisz, że tylko użytkujesz, napisz gdzie się dowiedziałeś o tym produkcie, gdzie i kiedy go kupiłeś? Ile trwała budowa tych projektów.

https://ajmaker.pl/produkt/mikrokomputer-adeas-uno-atmega328-esp32-plytka-wifi-cam-zgodny-arduino/

Tutaj kupione 

W grudniu na Facebooku się dowiedziałem z reklamy  pojawil mi się post 

Co do mnie to konto założyłem nie dawno masz rację i podoba mi się że można tutaj publikować swoje prace . Co do projektów 

Z pierwszym mecze się od grudnia i nie ma tam za wielkiej filozofii jeśli chodzi o programowanie więcej czasu zajmuje mi projektowanie i drukowanie każdy wydruk to tak minimum 6 godzin więc płytka która kupiłem leży odłogiem więc użyłem jej do tego drugiego projektu.

Ten teraz projekt zajął mi 3 dni kupienie części z czego 1 dzień na adaptację puszki i wykonanie wydruków maskujących nie dociągnięcia 

Daj znać czy przesłuchanie uważasz za zakończone 🙂

Edytowano przez AdamNowak

A widzisz - na liście modułów masz esp32-cam, który jest normalnie wyposażony w mikrokontroler. Stąd zamieszanie.

A na drugi raz podawaj linki do modułów.

• Lubię! 1

8 minut temu, ethanak napisał:

A widzisz - na liście modułów masz esp32-cam, który jest normalnie wyposażony w mikrokontroler. Stąd zamieszanie.

A na drugi raz podawaj linki do modułów.

Mój błąd następnym razem będzie 🙂

• Lubię! 1

(edytowany)

Projekt świetny. Co do mierzenia temperatury i wilgotności, to lepiej wymienić czujnik na DHT22 - w DHT11 pomiary mogą być trochę sfałszowane. 🙂 

Edytowano przez BeeKeyPro
  • Lubię! 1

To się zdziwisz jak kiedyś zobaczysz "mugshota" koteła kradnącego klucze, hehe.

Swoją drogą chciałem spytać jaki jest pobór prądu przez tą płytkę. Czujnik pir do wybudzania obecny, natomiast w kodzie nie zauważyłem funkcji oszczędzania energii, np. lightsleep. 2 procki pewnie ciągną trochę prunda. Czy zachodzi tam jakaś magia i zarządza tym ADEAS?

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.