Komentator Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego Pora na kolejną edycję akcji, która ma zachęcić wszystkich do chwalenia się DIY. Teraz za opisy projektów rozdajemy rabaty do Botlandu. Opisz swój projekt na naszym forum, a podczas kolejnych zakupów w Botlandzie zaoszczędzisz 50 zł lub więcej – wszystko zależy od liczby projektów, które opiszesz. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Danyeru 21 lutego Udostępnij 21 lutego Przybyłem na wezwanie! Ale temat/projekt, który zgłosiłem - nie mogę go edytować, a nie mam w treści linków 😅 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ethanak 21 lutego Udostępnij 21 lutego No i d... w kwiaty 🙂 linki mam, 1600 znaków mam, tylko zdjęć jest 5 +film 😞 mam wyciągnąć klatkę z filmu? Czy może film może zastąpić szóste zdjęcie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BeeKeyPro 21 lutego Udostępnij 21 lutego Można zgłaszać stare opisy? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
ethanak 21 lutego Udostępnij 21 lutego @BeeKeyPro o ile wiem to można,o ile wcześniej nie były zgłaszane. Przynajmniej tak robiłem. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) 22 lutego Udostępnij 22 lutego 14 godzin temu, Danyeru napisał: Przybyłem na wezwanie! Ale temat/projekt, który zgłosiłem - nie mogę go edytować, a nie mam w treści linków 😅 @Danyeru jeśli brakuje tylko linków to możesz zgłosić projekt i dać znać, że wyrażasz zgodę na dodanie linków - dodamy je, tak będzie najszybciej w przypadku starych projektów. 14 godzin temu, ethanak napisał: Czy może film może zastąpić szóste zdjęcie? @ethanak tak, film może zastąpić jedno ze zdjęć. 14 godzin temu, BeeKeyPro napisał: Można zgłaszać stare opisy? @BeeKeyPro informacje na ten temat znajdziesz w FAQ na końcu wpisu. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BeeKeyPro 22 lutego Udostępnij 22 lutego @Treker Dzięki, ale i tak moje są w kategorii DIY początkujący 😞 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Danyeru 22 lutego Udostępnij 22 lutego 4 godziny temu, Treker napisał: @Danyeru jeśli brakuje tylko linków to możesz zgłosić projekt i dać znać, że wyrażasz zgodę na dodanie linków - dodamy je, tak będzie najszybciej w przypadku starych projektów. No to zgłoszenie ze zgodą w treści już jest. 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aimeiz 24 lutego Udostępnij 24 lutego Dzień dobry. Trochę głupio zadać to pytanie, bo uczestnicy radzą sobie z publikowaniem swoich projektów DIY, w tym też tych rabatowych. Pewnie już wzrok nie ten, ale nie mogę znaleźć ikonki, zakładki, linku typu "dodaj swój projekt". Kto pyta nie błądzi i dlatego ośmielam się zapytać jak opublikować projekt? Mój projekt zawiera opis, zestaw plików stl do wydruku 3D, zdjęcia, rysunki, pliki kodów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BeeKeyPro 24 lutego Udostępnij 24 lutego @aimeiz Na stronie głównej kliknij Załóż nowy temat, znajdź kategorię Artykuły, projekty, DIY i wybierz odpowiedni temat. Następnie napisz opis, opublikuj go i poczekaj na akceptację opisu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aimeiz 24 lutego Udostępnij 24 lutego Dzięki. Obawiałem się że jest jakiś szczególny sposób publikacji projektów DYI. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BeeKeyPro 24 lutego Udostępnij 24 lutego @aimeiz Jedyne co różni publikowanie opisów DIY od innych tematów, to to że muszą zostać zaakceptowane po opublikowaniu przez moderację. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
aimeiz 24 lutego Udostępnij 24 lutego Projekt "Ploter XY 90x60cm" właśnie opublikowałem. Mam nadzieję że jest OK. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »