Armir Napisano Październik 4, 2010 Udostępnij Napisano Październik 4, 2010 Witam Może ma ktoś do odsprzedania albo wie gdzie kupić goldpiny pasujące do podstawki precyzyjnej. Najmniej wystarczy mi ich 16 szt (16 kołków) najlepiej po 8 lub więcej w rzędzie. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 4, 2010 Udostępnij Październik 4, 2010 To jest ogólnie dostępny element 😉 Np.: w TME: http://www.tme.eu/html/PL/listwy-z-dwustronnymi-wyprowadzeniami/ramka_1632_PL_pelny.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Październik 4, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 4, 2010 Tylko w tme 16 zł za przesyłkę. Nic więcej nie potrzebuje kupić. Na allegro takich nie ma. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Qujav Październik 5, 2010 Udostępnij Październik 5, 2010 To musisz zrobić sobie liste elementów których potrzebujesz. Nie opłaca się kupywac po kilka elementów, więc jak zamawiasz goldpiny to zamów sobie rezystory, kondensatory, itd. Pamietaj, elementów nigdy za dużo :] Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
KD93 Październik 5, 2010 Udostępnij Październik 5, 2010 elementów nigdy za dużo :] Nawet nie wiesz jak się mylisz. Bo jakoś nie zamienię teraz moich kondów, rezystorów i scalaków przewlekanych na SMD z których korzystam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Październik 6, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 6, 2010 Zakupy zrobiłem wcześniej. Wczoraj zeszlifowałem dremelem kwadratowe. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »