Skocz do zawartości

[Sprzedam] Serwa z podwójnym orczykiem i inne - Trobot

Pomocna odpowiedź

Napisano

Asortyment sklepu Trobot wkrótce poszerzy się o serwomechanizmy. Jesteśmy na etapie składania zamówienia. Jestem ciekaw jakie byłoby zainteresowanie takimi serwami:

Parametry:

➡️ Rozmiar: standard

➡️ Waga: 56g

➡️ Moment: 15kg/cm (4,8V); 16,1kg/cm (6V)

➡️ Prędkość: 0,18( 4,8V); 0,16(6V)

Serwo jest z metalowymi zębatkami i orczykiem z obu stron. Myślę, że doskonale się sprawdzi w humanoidach i innych robotach kroczących. Cena: 60zł.

Dodatkowo planuję też zamówienie serw standard z metalowymi zębatkami o identycznych parametrach jak powyższe w cenie 38zł i z plastikowymi w cenie 22zł. Parametry serwa o plastikowych przekładniach:

➡️ Rozmiar: standard

➡️ Waga: 40g

➡️ Moment: 6kg/cm (4,8V); 7,1kg/cm (6V)

➡️ Prędkość: 0,18( 4,8V); 0,16(6V)

Piszcie proszę w temacie lub na PW, jaka ilość powyższych serw by Was interesowała.

Skusiłbym się na co najmniej 4 sztuki serw z orczykiem z dwóch stron... Ale nie wcześniej jak za miesiąc.

Być może byłbym zainteresowany dwoma serwami standard (te za 38zł) do minisumo ze względu na ten moment obrotowy. Ale się jeszcze muszę zastanowić i przemyśleć sprawę.

AAA już wiem o co chciałem zapytać. Jakie rozmiary mają te serwa??

Serwa będą sprzedawane pod marką Trobot. A zamawiamy je w Chinach, jak prawdopodobnie wiele innych firm...

Kto jest producentem tych serw? O to się pytam. Bo domyślam się że sami ich nie zaprojektowaliście.

Słusznie się domyślasz, ale nie są to markowe serwa. Trochę czasu spędziłem szukając tanich serw, więc wybacz, ale nie zamierzam podawać na tacy informacji gdzie można je kupić. Mam nadzieję, że rozumiesz z jakiego powodu 😉

• 1 miesiąc później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...